gabrielle scrie::)) :)) :)) suntem mai dar nu la meteo ca acolo cer 90 60 90 :)) :))
pai atunci sa ne facem noi rubrica meteo si sa detronam dimensiunile....la 90 ma apropii dar ce te faci cu acei 60? :)) :)) :)) :))
gabrielle scrie::)) :)) :)) suntem mai dar nu la meteo ca acolo cer 90 60 90 :)) :))
aetheia scrie:COSTINA scrie:nu stiu sa pun poze din calculator si nu am avut timp sa invat...
e simplu
asa cum incarcati poza pentru avatar, incarcati pentru postat.
aici unde tastatzi mesajul exista o optiune in stanga sus "img'', datzi click pe ea inainte de linkul copiat cu poza respectiva, si la sarsitul sau
atentie orice liniuta sau punct in plus sau minus da eroare
aetheia scrie:gabrielle scrie::)) :)) :)) suntem mai dar nu la meteo ca acolo cer 90 60 90 :)) :))
pai atunci sa ne facem noi rubrica meteo si sa detronam dimensiunile....la 90 ma apropii dar ce te faci cu acei 60? :)) :)) :)) :))
gabrielle scrie:aetheia scrie:COSTINA scrie:nu stiu sa pun poze din calculator si nu am avut timp sa invat...
e simplu
aici unde tastatzi mesajul exista o optiune in stanga sus "img'', datzi click pe ea inainte de linkul copiat cu poza respectiva, si la sarsitul sau
nu am pus eu la avatar mi a pus adi
![]()
si la poza asa am facut dar e mare :-/ si atunci ce sa ii mai fac :(
aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:COSTINA scrie:nu stiu sa pun poze din calculator si nu am avut timp sa invat...
e simplu
![]()
pe ce le incarci?...pe imageshack?
Catutza scrie:am revenit doar pentru scurt timp sa va spun Noapte buna sa aveti spor si mintea brici... va pup si sa aveti grija de voi si de mancare cand o aveti pe aragaz:))
pe maine seara!
aetheia scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:COSTINA scrie:nu stiu sa pun poze din calculator si nu am avut timp sa invat...
e simplu
![]()
poate la voi merge poza postata de tine....al mine nu se-ncarca...poate-mi merge netul greu....aseara am lasat toata noaptea calc aprins...poate s-ancins saracul :)) :)) :))
aetheia scrie:Catutza scrie:am revenit doar pentru scurt timp sa va spun Noapte buna sa aveti spor si mintea brici... va pup si sa aveti grija de voi si de mancare cand o aveti pe aragaz:))
pe maine seara!
somn ushor!
pupici catutza! :-* :-* :-* :-*
bucurosule!
:)) :)) :))
gabrielle scrie:aetheia scrie:aetheia scrie:gabrielle scrie:aetheia scrie:COSTINA scrie:nu stiu sa pun poze din calculator si nu am avut timp sa invat...
e simplu
![]()
poate la voi merge poza postata de tine....al mine nu se-ncarca...poate-mi merge netul greu....aseara am lasat toata noaptea calc aprins...poate s-ancins saracul :)) :)) :))
la mine se vede :-/ acum numai stiu daca si la alti :(
:)) :)) :)) :)) Si eu am fost un pik plecata sa imi dezmortesc poponeata ,,ca am facut plafus la cat am stata la cal! :D :D :D :D :)) :)) :))aetheia scrie:cand lisesc mai mult de 5 minute....inseamna ca fii`mea se trezeste, da? :)) :)) ....daca nu ma-ntorc in maximum 15 minute inseamna ca dorm ca-n gara :)) :)) :))
nynna scrie:bucuroaselor .. imi pika ochii pe tastatura,,netul merge precum melcul.... :D :D :D :D asa ca ma retrag la nany cu parere de rau!Pana maine o sa imi fie tare dor de voi toti !Va spun un somnik pufos sa aveti si va imbratisez cu multa dragoste!
>:D< >:D< >:D<
Va pupik :-* :-* :-* :-* si maine soarele sa va aduca multe bucurii alturi e ei dragi! :) :) :) :) :)
CLAUDIA scrie:nynna am facut o fapta bunaaaa cu ajutorul tau...mergeti la alandala sa o salutati pe costina....eu am ajutat-o ca am avut profesor bun...
CLAUDIA scrie:nynna am facut o fapta bunaaaa cu ajutorul tau...mergeti la alandala sa o salutati pe costina....eu am ajutat-o ca am avut profesor bun...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori