COSTINA scrie:ca eu nu sunt soacrasunt mama :-*
un pupic pt ea
malimai scrie:sarutari dulci.
cum va pregatiti pt ziua copilului?
Jokep scrie:Buna ziua!Am vazut ca mai avem 4 pagini si ajungem la 1000
COSTINA scrie:Buna dragi Bucurosi!
Acum am sosit acasa..sunt lihnita de foame...dar vreau sa impart cu voi:)
se pare ca in iulie voi incepe sa predau unul sau doua cursuri de comunicare organizationala. :) Abia astept!!!
Acum va las, urandu-va o zi minunata...ma duc sa pap si apoi sa stau cu printul meu scump :-* >:D<
:-* :-* :-*ofelia scrie:CLAUDIA scrie:BUNA OFELIA, EU SUNT SUPARATA PUTIN ,S-A AMANAT EXCURISIA LUI VALI LA SINAIA DE MAINE ...CE TARE PLOUA...
BUNA ,IUBITA MEA FATA , SA NU-TI FIE TEAMA DE TUNETE SI PLOAIE ....
NU FII SUPARATA CA S-A AMANAT EXCURSIA ....POATE CA ASA SE EVITA UN ,,RAU ,, AL DESTINULUI ......
SI DACA PLOUA ...N-AR FI PACAT DE BANI , DE TIMPUL PIERDUT PE LA SINAIA SUB ,,CUPOLA,, UMBRELEI ...SI CATE ALTE INCONVENIENTE .....
O VORBA DIN BATRANI SPUNE ASA : ,, TOT RAUL SPRE BINE ,, ! :-* :-* :-* :-* >:D<
Succes maine draga mea ofelia sa ne povestesti cum s-a desfasurat!Te pupik cu mare drag!
SI LA CAMPINA PLOUA SI TUNA ....!
POATE MAINE , DE ZIUA COPILULUI ,N-O SA PLOUA DEOARECE AM ACTIUNI FRUMOASE ORGANIZATE LA GRADINITA ....V-A FI PREZENTA SI TELEVIZIUNEA LOCALA ...PRIMA - TV.... :-* :-* :-*
cu siguranat .. in fiecare din noi mai exista copilul din noiSulfina scrie:Mai dragelor, iar va invidiez. Pai eu as vrea sa-mi mai tin copilul in brate dar dinsa fiind majora de vreo 10 zile nu mai doreste imbratisari de la mama.... nu? Asa ca bucurati-va cat mai sunt mici si stringe-ti in brate cat mai mult. Mi-ar placea sa mai string si eu unu mic in brate... Da de.. acum sunt batrana :(![]()
Dar voi serba ziua de 1 iun ie cu sotul meu..,Ce noi nu putem fi niste copii... un pic mai mari... EHhhhhhhhh :D
Sulfina scrie:Multumesc celor care imi tin pumnii la examene si bafta celor care fac ca mine: scoala la 40 de ani
Sulfina scrie:Multumesc celor care imi tin pumnii la examene si bafta celor care fac ca mine: scoala la 40 de ani
ofelia scrie:malimai scrie:sarutari dulci.
cum va pregatiti pt ziua copilului?
CU JOCURI DISTRACTIVE PRECUM : SARITURA IN SACI ... SERVESTE-TI COLEGUL CU DULCEATA DACA POTI ...(legati la ochi)...CURSA IEPURASILOR SI A BROSCUTELOR ...NE INTRECEM IN CANTEC SI RECITARE ....EXPOZITIE CU LUCRARI ALE COPIILOR ....DANS POPULAR SI MODERN ...PRAJITURI SI SUCURI .....PRESA SCRISA SI VIDEO ......
ESTE SUFICIENT ...?... CE ZICETI ...? :-* >:D< >:D<
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori