carmen scrie:iubitilor, claudia in 3 minute intra, sa oa asteptam si pe ea, va rog.
aetheia miha scrie:prezent! m-a strigat cineva? :-* :-* :-* :)) :)) :))
pana ne adunam...rasfosiesc pozelel cu fii-mea :-* :)) :-* :))
CLAUDIA scrie:am ajuns bucurosilor...va multumesc...
carmen scrie:Va multumesc iubitelor. Asa emotii n-am mai avut de la Intoarcerea trandafirului. Doamne, cat va iubesc
aetheia miha scrie:prezent! m-a strigat cineva? :-* :-* :-* :)) :)) :))
pana ne adunam...rasfosiesc pozelel cu fii-mea :-* :)) :-* :))
adi scrie:In 24 martie 2006 am deschis acest site.
In 25 s-a deschis acest forum.
a ramas doar link-ul vechiului forum.
dar nu am regretat niciodata ca s-au pierdut datele.
O lumina ce ardea in sufletul meu, imi spunea ceva , nu stiam ce ...
acum am aflat aceea lumina erati voi.
care veneati incetul cu incetul catre acest site, catre aceasta casa pe care nu au eu creat-o, eu am adus doar o caramida, fiecare dintre voi a contribuit la inaltarea ei, la consolidarea ei.
Cel mai bun material pe care l-ati folosit a fost prietenia si bucuria.
Intelegerea si bunul simt au fost mereu aici.
Dorinta de viata si iubirea noastra unul fata de celalat ne-au ajutat sa creeM un zid, mai mare ca ce-l chinezesc, vazut chiar si de pe pluto.
ClubulBucuriei straluceste, acum la 1000 de pagini la acest topic, deschis de un suflet departe de noi fizic, dar aproape emotional.
Romy iti multumesc ca ai creat lumea BUCUROSILOR, le-ai creat o camera in vila noastra unde toti ne simtim bine.
15000 de mesaje aici la INTALNIREA MINUNATA , CREATA DE UN OM MINUNAT SI PLINA DE OAMENI LA FEL DE MINUNATI
COSTINA scrie:Adi, m-ai facut sa lacrimez de BUCURIE!!!
Atata emotie, prietenie care ne incarca zi de zi!
Va iubesc pt tot ceea ce sunteti! :-* >:D<
CLAUDIA scrie:ce mai bucurii am trait alaturi de voi.....va multumesc ,ca existati...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 35 vizitatori