DAI CU SPRITUL PAN'LA ZIUA
GAL, GAL ,GAL,
PE SOSEAUA GATULUI...
Multumesc mult si petrecerefrumoasa in contiunuareCLAUDIA scrie:PETRECERE FRUMOASA DRAGA NYNNA, SUNT SIGURA CA O SA ITI PLACA ,AU OBICEIURI FRUMOASE MOLDOVENII NOSTRI....SA NE ADUCI POZE.. >:D<
SOMN USOR SI VISE PLACUTE..
aetheia miha scrie:in sfarsit am reusit sa-ncarac pozele.....ma duc la fumangeala pe balcon....apoi gal, gal pana la ziua :)) :)) :)) :))
nynna scrie:aetheia miha scrie:in sfarsit am reusit sa-ncarac pozele.....ma duc la fumangeala pe balcon....apoi gal, gal pana la ziua :)) :)) :)) :))
Ce frumuseti vad in avatar! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<Gal>:D< :)) :)) :)) :))
gabrielle scrie::x miha dulce fetita ai :-* si numai fuma ca azi e ziua nefumatorilor :)) :))
Catutza scrie:dupa multe incercari iata ca a reusit patul sa ma convinga sa il populez :)) striga la mine de mai bine de o ora .... ma bag la un somnic pufos va pupacesc pe toate sunteti superbe...
noapte buna!... kiss & hugs
Catutza scrie:eu m-am lasat de fumat cand era pachetul de tigari 25.000 lei si acum cand am vazut cat sa facut mi sa facut parul par :)) si sincer de cand m-am lasat de fumat se simte pozitiv si fizic dar si la buzunar
este o investie buna daca ii pot spune asa :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori