• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 7:55 am

CLAUDIA scrie:buna dimineata adinuta...mi-ai auzit srtigarea? >:D<

Da, sigur ca te-am auzit si sa stii ca aseara , desi era innorat , stiam ca dincolo de nori ne vegheaza aceeasi luna ! M-am gandit cu mult drag la tine , la Carmen , la Adi si la toti bucurosii nostri dragi ! :x
Adina
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 8:02 am

carmen scrie:Imagine
Sa fim la fel de buni, frumosi si calzi inca zeci de mii de pagini. Bunul, cum spune surioara mea, sa va aiba in paza lui.
Bun venit adina la pagina 1000. Te iubim

Mi s-au impaienjenit ochii de lacrimi si abia pot sa scriu cateva cuvinte ! Dar oare le mai pot gasi ? Las copilasul asta sa vorbeasca in locul meu...
Imagine

SI EU VA IUBESC
Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Vin Iun 01, 2007 8:04 am

ADINUTA..AZI E O ZI MINUNATA IN CARE NE SARBATORIM COPII ASA CA HAI SA LASAM EMOTIILE DEOPARTE(MA FACI SA PLANG)...SI SA NE BUCURAM DE EI...

>:D<
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 8:18 am

adi scrie:
COSTINA scrie:Adi, m-ai facut sa lacrimez de BUCURIE!!!
Atata emotie, prietenie care ne incarca zi de zi!
Va iubesc pt tot ceea ce sunteti!
:-* >:D<

uhhh sigur sunt lacrimi de bucurie.

Romy esti cu noi
adina esti cu noi

Imagine

M-ati emotionat atat de profund si cu atata intensitate .... cu greu imi stapanesc lacrimile ! Sunteti niste prieteni dragi , oameni cu atata sensibilitate si va multumesc din suflet ca in momente de atata bucurie v-ati gandit si la mine , cat si la ceilalti bucurosi !

ADI , esti o MINUNE DE OM !

Imagine
Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 8:23 am

CLAUDIA scrie:ADINUTA..AZI E O ZI MINUNATA IN CARE NE SARBATORIM COPII ASA CA HAI SA LASAM EMOTIILE DEOPARTE(MA FACI SA PLANG)...SI SA NE BUCURAM DE EI...

>:D<

Este intr-adevar o zi minunata , dar iti dai seama ca traiesc niste emotii extraordinare vazand ce se intampla aici si mi-este greu sa trec peste atatea mesaje minunate ! Voi ati plans si v-ati bucurat aseara , stiu ca emotiile se simt si acum , le traiesc si eu alaturi de voi ! >:D<
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 8:24 am

Apropo , Claudia , Valentin a plecat deja la scoala ? De obicei ne intalneam in jurul amiezii ... ;)) >:D<
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 8:40 am

Romy scrie:Imagine Ta.taaaa !
Am aparut Imagine va pup pe toti si i-mi cer iertare din strafundul sufletului ca nu am reusit sa ma tin de cuvint de atitea ori Imagine
Imagine Sa stiti insa ca dis de dimineata sint aici si va citesc (cit pot ) Stiu chear si ca a fost ziua lui Adi Imagine , zi in care a avut o maaaare surpriza (da eu ma simt putin cam Imagine "stinjenit") Dar am sa-i spun la multi ani ,chiar si cu intirziere Imagine
Ca sa fiu sincer il invidiez , ieste inconjurat numai de "zine" spuneti si voi cum ar putea sa-i mearga rau ?
De ce nu am scris nimic ? ...Nu-mi place sa scriu la repezeala !!!
Toata ziua sint la repezeala , nimeni nu are timp sa asculte . intreaba "ce faci ? " din formalitate Credeti ca are timp sa stea sa-i spui ca doamna nu spala vase , ca soacra are gura mare ....ii pasa civa ?
Atunci am zis ca macar cu " bucurosi mei dragi " sa vorbesc cind "chiar" am timp si cind intreb "ce faci ?" chiar sa-mi pese !
Momentan Imagine asta o sa ne " pape " incet incet ! Imagine
Imagine Va puuup !...Cu " zine " cu tot !!
Imagine

In locul cafelutei ce gasesc de dimineata ? Mare surpriza si mare bucurie ! Doamne, Romy , stii cat de mult iti ducem dorul , stii cat de mult te-am strigat noi , toti bucurosii ? Ieri ma gandeam ca din 12 mai ,de pe la pagina 600 , chiar nu ai mai avut timp sa ne lasi cate-un mesaj (vezi cum tin eu socoteala :)) )si acum dupa ce s-au atins 1.000 de pagini , ne-ai facut asa mare bucurie !

M-am bucurat din tot sufletul sa te "revad" in mijlocul nostru ! Stii cat de mult te iubim, nu-i asa ?
Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Iun 01, 2007 9:00 am

Adina scrie:
Romy scrie:Imagine Ta.taaaa !
Am aparut Imagine va pup pe toti si i-mi cer iertare din strafundul sufletului ca nu am reusit sa ma tin de cuvint de atitea ori Imagine
Imagine Sa stiti insa ca dis de dimineata sint aici si va citesc (cit pot ) Stiu chear si ca a fost ziua lui Adi Imagine , zi in care a avut o maaaare surpriza (da eu ma simt putin cam Imagine "stinjenit") Dar am sa-i spun la multi ani ,chiar si cu intirziere Imagine
Ca sa fiu sincer il invidiez , ieste inconjurat numai de "zine" spuneti si voi cum ar putea sa-i mearga rau ?
De ce nu am scris nimic ? ...Nu-mi place sa scriu la repezeala !!!
Toata ziua sint la repezeala , nimeni nu are timp sa asculte . intreaba "ce faci ? " din formalitate Credeti ca are timp sa stea sa-i spui ca doamna nu spala vase , ca soacra are gura mare ....ii pasa civa ?
Atunci am zis ca macar cu " bucurosi mei dragi " sa vorbesc cind "chiar" am timp si cind intreb "ce faci ?" chiar sa-mi pese !
Momentan Imagine asta o sa ne " pape " incet incet ! Imagine
Imagine Va puuup !...Cu " zine " cu tot !!
Imagine

In locul cafelutei ce gasesc de dimineata ? Mare surpriza si mare bucurie ! Doamne, Romy , stii cat de mult iti ducem dorul , stii cat de mult te-am strigat noi , toti bucurosii ? Ieri ma gandeam ca din 12 mai ,de pe la pagina 600 , chiar nu ai mai avut timp sa ne lasi cate-un mesaj (vezi cum tin eu socoteala :)) )si acum dupa ce s-au atins 1.000 de pagini , ne-ai facut asa mare bucurie !

M-am bucurat din tot sufletul sa te "revad" in mijlocul nostru ! Stii cat de mult te iubim, nu-i asa ?
Imagine

DOAMNE AJUTA!
Da' ce dor ne-a fost de tine,Romy draga!!!!

Iti doresc tot binele din lume si-ti trimit pupici :-* :-* :-*
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Iun 01, 2007 9:01 am

Buna dimineata tuturor.Nu pot ramane,dar merg repejor sa mai citesc cate ceva
malimai
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Vin Iun 01, 2007 9:02 am

Adina scrie:Apropo , Claudia , Valentin a plecat deja la scoala ? De obicei ne intalneam in jurul amiezii ... ;)) >:D<

SCUZE ADINA..MA PENSAM..VALI AZI E IN ORAS LA PIZZA ,SI LA MUZEU CU COLEGII,A PLECAT ACUM LA 10...
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Vin Iun 01, 2007 9:04 am

malimai scrie:Buna dimineata tuturor.Nu pot ramane,dar merg repejor sa mai citesc cate ceva

BUNA DRAGA MEA,ITI DORESC O ZI MINUNATA ALATURI DE PRINTESELE TALE...VA IMBRATISEZ CU DRAG PE TOATE 3...
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Iun 01, 2007 9:04 am

carmen scrie:gabrielleeeeeeeeeeeeeeeeeeee, claudiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ofeliaaaaaaaaaaaa, amaliaaaaaaaaaaaaaaaaa, ameliaaaaaaaaaaaaaa
Surioara mea oare doarme?
Si la pag 1000 o vom aduce in gand toti, sper, pe adina.
Sefu, sefuuuuuuuuuuuu

draga mea.imi pare nespus de rau ca nu te-am auzit,dar eram taaaare departe.oricum,m-am gandit la voi si eram sigura ca sunteti prezenti cat mai multi.
malimai
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 9:07 am

malimai scrie:Buna dimineata tuturor.Nu pot ramane,dar merg repejor sa mai citesc cate ceva

Buna dimineata , Amalia ! Tare ocupata esti in ultimul timp ! Nu stiu cum este pe la Timisoara , dar aici este o vreme ploioasa si rece , nu prea merg plimbarile ! Da' sunt semne ca va iesi soarele ! >:D<
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Iun 01, 2007 9:08 am

adi scrie:In 24 martie 2006 am deschis acest site.
In 25 s-a deschis acest forum.
a ramas doar link-ul vechiului forum.
dar nu am regretat niciodata ca s-au pierdut datele.
O lumina ce ardea in sufletul meu, imi spunea ceva , nu stiam ce ...
acum am aflat aceea lumina erati voi.
care veneati incetul cu incetul catre acest site, catre aceasta casa pe care nu au eu creat-o, eu am adus doar o caramida, fiecare dintre voi a contribuit la inaltarea ei, la consolidarea ei.
Cel mai bun material pe care l-ati folosit a fost prietenia si bucuria.
Intelegerea si bunul simt au fost mereu aici.
Dorinta de viata si iubirea noastra unul fata de celalat ne-au ajutat sa creeM un zid, mai mare ca ce-l chinezesc, vazut chiar si de pe pluto.
ClubulBucuriei straluceste, acum la 1000 de pagini la acest topic, deschis de un suflet departe de noi fizic, dar aproape emotional.
Romy iti multumesc ca ai creat lumea BUCUROSILOR, le-ai creat o camera in vila noastra unde toti ne simtim bine.
15000 de mesaje aici la INTALNIREA MINUNATA , CREATA DE UN OM MINUNAT SI PLINA DE OAMENI LA FEL DE MINUNATI

Foarte frumos.
La cat mai multe pagini,postari si la cat mai multi ani!
malimai
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 9:09 am

CLAUDIA scrie:
Adina scrie:Apropo , Claudia , Valentin a plecat deja la scoala ? De obicei ne intalneam in jurul amiezii ... ;)) >:D<

SCUZE ADINA..MA PENSAM..VALI AZI E IN ORAS LA PIZZA ,SI LA MUZEU CU COLEGII,A PLECAT ACUM LA 10...

Foarte frumos ! Inseamna ca nu fac scoala astazi , nu ? Asa ar fi frumos , macar de ziua lor sa-i lase profesorii mai moale ! Adi , insa , este la scoala!
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Iun 01, 2007 9:13 am

CLAUDIA scrie:

BUNA DRAGA MEA,ITI DORESC O ZI MINUNATA ALATURI DE PRINTESELE TALE...VA IMBRATISEZ CU DRAG PE TOATE 3...

Multumesc.Azi mergem sa ne distram.Mergem sa le cumpar ceva frumos si mai vedem noi...

Odihna placuta .
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Iun 01, 2007 9:14 am

Adina scrie:

Buna dimineata , Amalia ! Tare ocupata esti in ultimul timp ! Nu stiu cum este pe la Timisoara , dar aici este o vreme ploioasa si rece , nu prea merg plimbarile ! Da' sunt semne ca va iesi soarele ! >:D<

Buna dimineata.
La noi in timpul zilei este placut,doar dimineata este racoare iar noaptea ploua
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Iun 01, 2007 9:15 am

Te sarut Miha.
O zi frumoasa alaturi de copilasul tau
malimai
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 9:16 am

CLAUDIA scrie:BUNA DIMINEATA...COPILARIE.....
DAR CE VAD EU..?ROMY S-A REINTORS...
REPEDE SA BEAU O CAFELUTA...PARDON DOUA..UNA E PENTRU DRAGA NYNNA CARE NE IMBRATISEAZA DIN CALATORIE...
Imagine
NU AM GASIT IBRICELUL MAGIC AL ZANEI,DAR VA OFER O CAFELUTA INDULCITA CU DRAGOASTEA MEA...

Am luat si eu din cafeluta ta , mai ales ca ai pus asa indulcitor ! Multumesc ! Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 9:29 am

nynna scrie:ZAna buna ..iti multumim pentru miraculoasele cafelute ,pentru gandurile minunate cu care ne intampinai in fiecare zi .multumim ,Aditu cai creeat acest minunat club al bucuriei..multumesc Adinei zana ce mika pentru cuvintele calde care ne intimpina zi de zi ,Lui ROMY..pentru pozele haiose si comentarile pline de umor..multumesc tuturor ca existati florina,multumesc ofelia ,amika,amalia,caludia, miha mamika de ingeras, ptr veselia ta molipsitore ,gabrielle ,costina, si toti ceilalti ..care mai sunteti ..va iubesc ... :x :x :x :x :x :x >:D< >:D< >:D<

Gandurile noastre bune se indreapta si catre tine , draga noastra Nynnuca . Stiu ca nu poti fi zilele astea cu noi pe forum si stiu cat de greu este cand nu ne putem lua bucurinolul direct de la sursa , dar esti in sufletele si in gandurile noastre ! Distractie placuta la cununie si te asteptam sa ne povestesti cat de bine te-ai distrat ! Un weekend minunat iti doresc ! Si noi te iubim ! Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Iun 01, 2007 12:16 pm

buna ziua bucurosilor si LA MULTI ANI COPII BUCUROSILOR >:D< :-* SA AVETI O ZI INSORITA SI PLINA DE BUCURII :x
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 12:41 pm

BUNA ZIUA SI TIE , GABRIELLE ! O ZI MINUNATA SI CU MULTA BUCURIE ITI DORESC ! >:D<
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Vin Iun 01, 2007 12:43 pm

>:D< :-* mersi adina ,eu tot cu emisinuea :P
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 12:43 pm

Ia uite , mai, cum a fugit iute Gabrielle , cred ca la "nora" :))
Las' ca poate revii mai tarziu ! O sa lipsesc si eu putin ca trebuie sa plec sa predau un proiect dar sper sa revin ceva mai tarziu !

GAND BUN TUTUROR BUCUROSILOR ! >:D<
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Iun 01, 2007 12:45 pm

gabrielle scrie:>:D< :-* mersi adina ,eu tot cu emisinuea :P

Stiam eu :P :)) Se mai iau la paruiala ? :D
Adina
membru
membru