Romy scrie:
Ta.taaaa !
Am aparut

va pup pe toti si i-mi cer iertare din strafundul sufletului ca nu am reusit sa ma tin de cuvint de atitea ori

Sa stiti insa ca dis de dimineata sint aici si va citesc (cit pot ) Stiu chear si ca a fost ziua lui Adi

, zi in care a avut o maaaare surpriza (da eu ma simt putin cam

"stinjenit") Dar am sa-i spun la multi ani ,chiar si cu intirziere

Ca sa fiu sincer il invidiez , ieste inconjurat numai de "zine" spuneti si voi cum ar putea sa-i mearga rau ?
De ce nu am scris nimic ? ...Nu-mi place sa scriu la repezeala !!!
Toata ziua sint la repezeala , nimeni nu are timp sa asculte . intreaba "ce faci ? " din formalitate Credeti ca are timp sa stea sa-i spui ca doamna nu spala vase , ca soacra are gura mare ....ii pasa civa ?
Atunci am zis ca macar cu " bucurosi mei dragi " sa vorbesc cind "chiar" am timp si cind intreb "ce faci ?" chiar sa-mi pese !
Momentan

asta o sa ne " pape " incet incet !

Va puuup !...Cu " zine " cu tot !!

In locul cafelutei ce gasesc de dimineata ? Mare surpriza si mare bucurie ! Doamne, Romy , stii cat de mult iti ducem dorul , stii cat de mult te-am strigat noi , toti bucurosii ? Ieri ma gandeam ca din 12 mai ,de pe la pagina 600 , chiar nu ai mai avut timp sa ne lasi cate-un mesaj (vezi cum tin eu socoteala :)) )si acum dupa ce s-au atins 1.000 de pagini , ne-ai facut asa mare bucurie !
M-am bucurat din tot sufletul sa te "revad" in mijlocul nostru ! Stii cat de mult te iubim, nu-i asa ?