Jokep scrie:Am cam pierdut sirul la ce ati scris,tot am zis ca o sa va prind din urma dar nu mai pot!
amika scrie:LA MULŢI ANI BUCURIE!
Bună bucuroaselor ,m-aţi uluit cât a-ţi scris a-ţi depăşit pragul 1000 şi eu nu am fost :( dar vă iubesc şi vă îmbrăţişez cu mult dor >:D< :x :x :x
ofelia scrie:Jokep scrie:Am cam pierdut sirul la ce ati scris,tot am zis ca o sa va prind din urma dar nu mai pot!
draga mea ....lipsa de consecventa .... :)) :)) :))
si mie mi s-a intamplat ....nu te necaji ....
pupici multi .... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Jokep scrie:Voi ce ati mai facut?Eu deabia am aparut de la scoala si sunt tare bucuroasa ca vine weekendul.
amika scrie:Nu a fost lipsă voită ,serviciul nu ţine cont trebuie să fiu prezentă acolo în primul rând.
Cu drag
amika
Jokep scrie:Ca de obicei am luat o nota am scris si cam atat ca am scapat mai devreme.
Jokep scrie:ofelia scrie:Jokep scrie:Ca de obicei am luat o nota am scris si cam atat ca am scapat mai devreme.
SPER CA NOTA ESTE ...BUNA ...
AM UITAT ....LA MULTI ANI DE ZIUA TA ... !
Multumesc!Zana pe unde e ?
ofelia scrie:amika scrie:Nu a fost lipsă voită ,serviciul nu ţine cont trebuie să fiu prezentă acolo în primul rând.
Cu drag
amika
M-AM LINISTIT ....CREDEAM CA ESTE ALTCEVA ......
CE-AI MAI FACUT ZILELE ACESTEA ....? :-* :-* :-* >:D< >:D< >:D<
CLAUDIA scrie:E A DOUA OARA PE ZIUA DE AZI CAND INTRU SI NU GASESC PE NIMENI...CRED CA MI-A SA DEREGLAT SEMNALUL LA TELEPATIE :)) E DE LA VREMEA DE AFARA....
NU-I NIMIK MAI INCERC..
CLAUDIA scrie:UF, CE BINE...CHIAR CREDEAM CA NU MAI IMI FUNCTIONEAZA ''FILINGU"BINE :))
IMEDIAT O SA IES PUTIN AFARA,IN SEARA ASTA SUNT DOAR EU CU VALI ACASA CRISTI A PLECAT LA PESCUIT..NE FACEM DE CAP... :))
CLAUDIA scrie:AM CITIT IN ZIAR CA E MARE EVENIMENT LA CAMPINA...ASA E?
ofelia scrie:CLAUDIA scrie:UF, CE BINE...CHIAR CREDEAM CA NU MAI IMI FUNCTIONEAZA ''FILINGU"BINE :))
IMEDIAT O SA IES PUTIN AFARA,IN SEARA ASTA SUNT DOAR EU CU VALI ACASA CRISTI A PLECAT LA PESCUIT..NE FACEM DE CAP... :))
fericito ....iti faci de cap ...hai ....? paaai .. ce dai sa tin secretul ... ? :)) :)) :)) :)) :)) :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori