de adrian » Mie Ian 31, 2007 8:57 pm
Se zicea ca Aradul este un oras linistit, pasnic si plin de oameni calmi si draguti.
Azi a fost un cosmar pe langa faptul ca se blocase circulatia pe unul dintre bulevardele in care ma aflam eu cu mama cu trasura, pe cand sa ajungem la obiectiv frumoasa casierie Romtelecom dam de o doamna care cred ca era putin TRAZNITA (dupa ce ca am stat la coada vreo 30 de min ) ne zice ca ea pleaca acasa. OK trecem peste
Mergem increzatori in noi iar cu trasura pe bulivar sa ne indreptam catre frumoasa doctorita de familie ca sa ne elibereze o frumoasa dracie de adeverinta.
Dupa ce ca facem 1 ora pana la ea ca zici ca eram pe traficul din bucuresti mai scrie la dansa pe usa " Am varicela " :-23
BINE trecem peste!
ZIC EU INTELIGENT:
"mai mama decat sa luam trasura pe bulivar nu mai bine o luam la galop la galop spre frumoasa destinatie a primariei municipiului Arad"
Ori se dadea ceva undeva pe gratis era minunatul bulivar plin cu lumea ca furnicile langa zahar. OK
Nu cred ca mai are rost sa zic ca dam de o cocoana pe langa faptul ca si-a administrat 2 litri de parfum pe ea (eu alergic) mai si ne zice ca ea e ocupata.
ADEVARAT : se juca pe calculator.
Se aude o voce de prin meleagurile primariei "Vine domn primar"
Daca le marea salariu nu cred ca erau atat de dragute si de primitoare, chiar cocoana ce inainte ne trimise la altcineva ca ea e ocupata veni dupa noi sa ne "rezolve".
In semn de apreciere i-am lasat 50 Ban pe birou. :-18
Are rost sa zic ca sa luat curentul exact cand doamna ne imprima o dracie , nu, ca am mai stat 20 min pana a venit si a gasit in calculator chestiile ce ne erau necesare.
NU cred ca va intereseaza ca am patit eu dar vreau sa-mi spun oful traiasca minunatul oras arad :-22
Romania tara de... romani