Romy scrie: Vam pupat pe toti ...Probleme de familie Noapte buna ! Vise placute!
gabrielle scrie:aetheia miha scrie:gabrielle scrie:ce bine de voi eu am acaparat calculatorul azi pentru ca cel mare a intarziat azi la fotbal si numai intra si cel mic se uita la desene ca altfel nema calculator
bravo! :)) :))
Ia spune-mi Gabrielle, pe cine a invitat cristi astazi?....si ce au discutat ca am pierdut partea aia din nora :D :D :D
pe girafa si au vorbit de fosta relatie
aetheia miha scrie:gabrielle scrie:aetheia miha scrie:gabrielle scrie:ce bine de voi eu am acaparat calculatorul azi pentru ca cel mare a intarziat azi la fotbal si numai intra si cel mic se uita la desene ca altfel nema calculator
bravo! :)) :))
Ia spune-mi Gabrielle, pe cine a invitat cristi astazi?....si ce au discutat ca am pierdut partea aia din nora :D :D :D
pe girafa si au vorbit de fosta relatie
bine ca mai e un pic si se termina emisiunea.... :))
aetheia miha scrie:Lumeeee, lumeeeee, buna searaaaaaaa! :-* :-* :-* :-* :)) :))
''mami, vreau sa te pup'' :-* :-* >:D< >:D< >:D< ....m-am inmuiat toata cand am auzit-o pe Maia spunandu-i asa lui Teo.Deabea astept sa-mi creasca fetitza si sa facem varji cu galeata si cu grbla :)) :)) :)) :))
...mi-s la un castron de semintze negre.....vrea cineva?
CLAUDIA scrie:BUNA SEARA...DRAGELOR IN SEARA ASTA SUNT LIBERA SA STAU CU VOI MUUUULT...
COSTINA scrie:Buna dragi BUCUROSI!!!
Voi cum stati cu picioarele?Eu am ajuns acasa acum 30 minute. Toata ziua am petrecut-o la Gradina Botanica. :) A fost o zi superba si cred ca a simtit si Victor acest lucru. Am fost la concert pt copilasi, apoi am stat mult in natura si am papat afara. Am fost la Planetarium, Victor a a adormit in timpul proiectiilor, insa la Acvarium i-a placut de minune. Urmarea pestisorii cu privirea,, de se mirau acteva doamne cum un bebe asa mic urmareste cu voiciune pestisorii :)
Ce sa mai spun?ca am petrecut aceasta zi cum imi doream cu fiul meu!!!
Apoi, spre seara am fost la tati lui la serviciu si ne-am mai plimbat si cu tati!
gabrielle scrie:COSTINA scrie:Buna dragi BUCUROSI!!!
Voi cum stati cu picioarele?Eu am ajuns acasa acum 30 minute. Toata ziua am petrecut-o la Gradina Botanica. :) A fost o zi superba si cred ca a simtit si Victor acest lucru. Am fost la concert pt copilasi, apoi am stat mult in natura si am papat afara. Am fost la Planetarium, Victor a a adormit in timpul proiectiilor, insa la Acvarium i-a placut de minune. Urmarea pestisorii cu privirea,, de se mirau acteva doamne cum un bebe asa mic urmareste cu voiciune pestisorii :)
Apoi, spre seara am fost la tati lui la serviciu si ne-am mai plimbat si cu tati!
buna costina :-* ce frumos :x
ofelia scrie:aetheia miha scrie:Lumeeee, lumeeeee, buna searaaaaaaa! :-* :-* :-* :-* :)) :))
''mami, vreau sa te pup'' :-* :-* >:D< >:D< >:D< ....m-am inmuiat toata cand am auzit-o pe Maia spunandu-i asa lui Teo.Deabea astept sa-mi creasca fetitza si sa facem varji cu galeata si cu grbla :)) :)) :)) :))
...mi-s la un castron de semintze negre.....vrea cineva?
BINE AI VENIT ,AETHEIA .....
CAM TARZIU ,DRAGUTO ....
PE UNDE AI FOST ....? CE-TI FACE PRUNCUSORUL ... ?
amika scrie:aetheia miha scrie:Lumeeee, lumeeeee, buna searaaaaaaa! :-* :-* :-* :-* :)) :))
Să-ţi trăiască bijuteria de copil şi să fiţi sănătoşi !
COSTINA scrie:Buna dragi BUCUROSI!!!
ofelia scrie:amika scrie:Sulfina scrie:La multi ani tuturor copiilor si mai ales La multi ani oamenilor mari cu suflet de copil. La multi ani Carmen, Adina, Ofelia, Amika, Nynn, Adi, Steff, Clarisa,(scuze ca nu va pot scrie pe toti) ....
LA MULTI ANI SI TIE ,DRAGA MEA PRIETENA .....
TI-AI TERMINAT TREBURILE INTELECTUALE ... ? :-* :-* :-* >:D<
COSTINA scrie:Buna Gabi, buna Amika si toti bucurosiiamika scrie:
Te invidiez Costina ,ai mei copii sunt mari merg singuri acum dar după fete :)) :)) :))
ce sa-i afci..toate la timpul lor
COSTINA scrie:Multumesc mult de tot, Ofelia!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 46 vizitatori