LA MULTI ANI, TEO!

amika scrie:Bucuroşi şi bucuroase
mă retrag că mă cam coase
Moşul ENE pe la gene
şi vă spun
La revedere !
Lumină şi iubire-n suflet!
O noapte plăcută!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Cu drag
amika
COSTINA scrie:ce versuri minunate, Amika
Somnic dulce iti doresc
amika scrie:Bucuroşi şi bucuroase
mă retrag că mă cam coase
Moşul ENE pe la gene
şi vă spun
La revedere !
Lumină şi iubire-n suflet!
O noapte plăcută!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Cu drag
amika
ofelia scrie:malimai scrie:Buna seara,doamnelor.
Stati la povesti.
Din pacate sunt pe fuga,deoarece mi-am pregatit fetita pt excursie si acum trebuie sa dau papica familiei si sa-mi trimit fetele la nani.
Va sarut
DA.... STAM DE VB PT CA ESTE ...VINERI .....
TE ASTEPTAM SA VII SI CHIAR MA INTREBAM PE UNDE O FI UMBLAND FATUCA ASTA ...?
IA ZII ...IA ZII...CA NU MAI POT DE CURIOZITATE ..... :)) :)) :)) :-* >:D<
aetheia miha scrie:CLAUDIA scrie:BUNA SEARA...DRAGELOR IN SEARA ASTA SUNT LIBERA SA STAU CU VOI MUUUULT...
si eu mi-s libera....cam o luna e sotzul plecat. Yuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu :)) :)) :)) :)) :)) :))
malimai scrie:ofelia scrie:malimai scrie:Buna seara,doamnelor.
Stati la povesti.
Din pacate sunt pe fuga,deoarece mi-am pregatit fetita pt excursie si acum trebuie sa dau papica familiei si sa-mi trimit fetele la nani.
Va sarut
DA.... STAM DE VB PT CA ESTE ...VINERI .....
TE ASTEPTAM SA VII SI CHIAR MA INTREBAM PE UNDE O FI UMBLAND FATUCA ASTA ...?
IA ZII ...IA ZII...CA NU MAI POT DE CURIOZITATE ..... :)) :)) :)) :-* >:D<
nu am noutati,doar ca-mi petrec mai mult timp cu fetele mele.
Sa stiti ca de multe ori imi fac mustrari de constiinta ca le neglijez pt a-mi face de cap pe internet.Calculatorul asta e un drog
COSTINA scrie:Buna dragi BUCUROSI!!!
Voi cum stati cu picioarele?Eu am ajuns acasa acum 30 minute. Toata ziua am petrecut-o la Gradina Botanica. :) A fost o zi superba si cred ca a simtit si Victor acest lucru. Am fost la concert pt copilasi, apoi am stat mult in natura si am papat afara. Am fost la Planetarium, Victor a a adormit in timpul proiectiilor, insa la Acvarium i-a placut de minune. Urmarea pestisorii cu privirea,, de se mirau acteva doamne cum un bebe asa mic urmareste cu voiciune pestisorii :)
Ce sa mai spun?ca am petrecut aceasta zi cum imi doream cu fiul meu!!!
Apoi, spre seara am fost la tati lui la serviciu si ne-am mai plimbat si cu tati!
aetheia miha scrie:CLAUDIA scrie:PLIMBAREA CU SOACRA MEA A FOST SUPER...SUNTEM LEOAICE AMANDOUA SI NE INTELEGE PERFECT..NU NE MAI SATURAM DE VB...
mi-s leoaica...soacra-mea capricorn...se-ntelege ca nu ne avem pe bune :)) :)) :)) :)) :))
malimai scrie:aetheia miha scrie:CLAUDIA scrie:PLIMBAREA CU SOACRA MEA A FOST SUPER...SUNTEM LEOAICE AMANDOUA SI NE INTELEGE PERFECT..NU NE MAI SATURAM DE VB...
mi-s leoaica...soacra-mea capricorn...se-ntelege ca nu ne avem pe bune :)) :)) :)) :)) :))
mama,cate leoaice.
daca as fii intre voi,m-ati manca.eu sunt cu un picior fecioara si cu unul balanta.e zodie de pamant?
COSTINA scrie:gabrielle scrie:eu sunt rac un pas inainte si 3 inapoi
c -asa-i hora pe la noi :)
COSTINA scrie:malimai scrie:aetheia miha scrie:
mama,cate leoaice.
daca as fii intre voi,m-ati manca.eu sunt cu un picior fecioara si cu unul balanta.e zodie de pamant?
si printul meu e tot balanta :)
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 39 vizitatori