• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde CLAUDIA » Sâm Iun 02, 2007 12:22 am

FETELORRRR VA MAI ASTEPT CA MI-E UN DOR DE VOIIIII
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde gabrielle » Sâm Iun 02, 2007 12:23 am

>:D< :-* suryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iun 02, 2007 12:55 am

sa o ajut pe zana pun cafetiera si cafeaua
Imagine
apoi pun cestile
Imagine
pun si lingurite
Imagine
numai zana sa puna ingredientele magice :x :-*
Ultima oară modificat de gabrielle pe Sâm Iun 02, 2007 1:02 am, modificat de 2 ori în total.
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Iun 02, 2007 12:58 am

si acum paznicul dar sa sti ca pe cunoscuti nu ii latra si pe cei care vin cu ganduri bune :-*
Imagine
Imagine
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde malimai » Sâm Iun 02, 2007 6:36 am

Pentru draga si scumpa noastra TEO,cele mai frumoase flori si urarea
LA MULTI ANI!

Imagine
malimai
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Iun 02, 2007 7:25 am

Imagine Buna dimineata. M-am sculat tare bine dispusa. Oare pentru ca este sambata? S-ar putea si pentru asta dar, cum sa nu te trezesti bine dispus dupa o seara ca cea de ieri. Si acum cand ma gandesc ma cuprinde un val de caldura si involuntar zambesc. Cat de minunati sunteti. Minunati, minunati, dar neiertatori daca ma intand la vorba si nu pun de cafeluta mai ales ca, am avut si ajutoare. Asa ca ma duc in bucatarioara si .... nu-mi vine sa cred. Ibricelul meu s-a transformat Imagine. Oare vrea sa-mi spuna ceva sau are chef de joaca de dimineata? Da, stiu. Nu l-am folosit ieri de ziua noastra si vrea ca, macar astazi, de ziua bucuriei noastre, sa fac cafeluta in el. Bine, atunci am sa rastorn tot borcanasul cu bucurie in ibricel.
Apoi am sa pun multa dragoste, caldura si multumire sufleteasca, frumusete, buna dispozitie, zambete si buna dispozitie. Am sa adaug viata, placerea de a darui, puterea de a trece peste toate obstacolele, intelepciune, multa imaginatie, sinceritate, daruire, chiar si un strop de nebunie, un strop de sensibilitate, toleranta, bunavointa si peste toate sanatate, vise si dorinte realizate si iar sanatate, binecuvantare si viata implinita. Indulcitor este TEO.

La multi ani TEO, muzica sufletelor noastre Imagine
Ultima oară modificat de carmen pe Sâm Iun 02, 2007 8:38 am, modificat 1 dată în total.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde ofelia » Sâm Iun 02, 2007 7:30 am

COSTINA scrie:
malimai scrie:
aetheia miha scrie:
CLAUDIA scrie:PLIMBAREA CU SOACRA MEA A FOST SUPER...SUNTEM LEOAICE AMANDOUA SI NE INTELEGE PERFECT..NU NE MAI SATURAM DE VB...

mi-s leoaica...soacra-mea capricorn...se-ntelege ca nu ne avem pe bune :)) :)) :)) :)) :))

mama,cate leoaice.
daca as fii intre voi,m-ati manca.eu sunt cu un picior fecioara si cu unul balanta.e zodie de pamant?

si printul meu e tot balanta :)

...OBSERV CA VB DE ZODII ......FRATILOOOOR ....CARE SUNTETI BALANTE VENITI IN GASCA MEAAAAAA.......! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :-*
:-* :-* :-* :-* >:D<
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Iun 02, 2007 7:30 am

Adina scrie:Mi s-au impaienjenit ochii de lacrimi si abia pot sa scriu cateva cuvinte ! Dar oare le mai pot gasi ? Las copilasul asta sa vorbeasca in locul meu...
Imagine

Lacrimile de fericire sunt bucuria sufletului
Ultima oară modificat de carmen pe Sâm Iun 02, 2007 8:38 am, modificat 1 dată în total.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde ofelia » Sâm Iun 02, 2007 7:32 am

COSTINA scrie:E trecut de 12 ,asa ca e ziua ta, REGINA BUCURIEI!!!
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIII!!!
Imagine
SI UN FLUTURE MEREU VIOI SA=TI FIE SUFLETUL!!!
Imagine

LA MULTI ANI TEO .....!

LA MULTI ANI TEO ...!

LA MULTI ANI TEO ....!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Iun 02, 2007 7:35 am

Romy scrie:De ce nu am scris nimic ? ...Nu-mi place sa scriu la repezeala !!!
Toata ziua sint la repezeala , nimeni nu are timp sa asculte . intreaba "ce faci ? " din formalitate Credeti ca are timp sa stea sa-i spui ca doamna nu spala vase , ca soacra are gura mare ....ii pasa civa ?
Atunci am zis ca macar cu " bucurosi mei dragi " sa vorbesc cind "chiar" am timp si cind intreb "ce faci ?" chiar sa-mi pese !

O, Doamne, cat de frumos romy. Vezi de ce te iubim?
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Iun 02, 2007 7:39 am

Adina scrie:Pai ce-ar fi sa vii ? Vor fi o gramada de festivitati , muzica de toate felurile , focuri de artificii , fasole cu carnati , un pahar de vin, ce mai... un intreg festin ! O sa va mai povestesc eu ! >:D< :-*

Asa-mi trebuie daca am absentat. Sa nu stiu eu ce se intampla la alba? Acolo, langa carnati eram Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde ofelia » Sâm Iun 02, 2007 7:40 am

BUNA DIMINEATA ,ZANA MEA CEA BUNA , BUNA DIMINEATA FLORINA ....CUM TE SIMTI IN CONCEDIU ....?

BUNA DIMINEATA BUCUROSILOR ......ASTAZI E O ZI MAAAAARE .....ADUNATI-VA CU TOTII SI SA-I CANTAM CUM SE CUVINE ,IUBITEI NOASTRE ,TEO , UN LA MULTI ANI CU SANATATE , CA-I MAI BUNA DECAT TOATE .....!

SA NE TRAIESTI ,TEO , CA NE TREBUIESTI ....!

DE O MIE DE ORI SI PANA LA INFINIT MULTI PUPICI SI MULTA IUBIRE ....! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

>:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Iun 02, 2007 7:44 am

Jokep scrie:[
Multumesc!Zana pe unde e ?

Multumesc ana maria pentru grija ta. Eram pe aici dar, am net doar cand nu tuna.
E tarziu sa-ti spun La multi ani!!!!!????? Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Iun 02, 2007 8:00 am

Ieri am fost tare Imagine. Net-ul meu merge doar cand nu tana si cum de 2 zile tot ploua cu strigaturi ..... Ma sculasem vioaie dimineata Imagine, m-am spalat Imagine, am facut inviorarea Imagine, mi-am aprins o Imagine si am Imagine care cu cine, apoi am plecat la bucatarie Imagine sa fac cafeluta. Dar, nu aveam net. Oare pentru ca cineva a lucrat la Imagine. Cu gandul la voi Imagine mi-am luat Imagine si am plecat la lucru tare suparata pe tacerea mea Imagine. Acum, nu cred ca-i tarziu sa va spun LA MULTI ANI! bucurosiilor si, pentru sufletul vostru de copil un cadou din inima Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Iun 02, 2007 8:06 am

Sulfina scrie:La multi ani tuturor copiilor si mai ales La multi ani oamenilor mari cu suflet de copil. La multi ani Carmen, Adina, Ofelia, Amika, Nynn, Adi, Steff, Clarisa,(scuze ca nu va pot scrie pe toti) ................ >:D<LA>:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<

La multi ani si tie bucuroasa draga Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Iun 02, 2007 8:09 am

Sulfina scrie:Ofelia draga...
sa spun pe rind... la servici, la servici, la servici, apoi parinti ca-s batrini si au dat in mintea copiilor trebuie sa le spui La multi ani, apoi putina piata, apoi cautat cadou fata (tot copil ptr. mama) care desi are 18 ani tot vrea cadou de 1 iunie, apoi cautat cadou sot ca de si el are suflet de copil si acum dupa cum vezi un pic de cacculator pina vine copila de la plimbare ca pe urma nu mai am loc si tot asa.
Si sa nu uit un pic de tv romantica, sa vad ce face de Maia, ce face Teo, ce face Tanta si unite asa s-a facut ora 10.
Ce mai trece timpul.... Apoi ma apuc de invatat ca miercuri am examen la managementul afacerilor si de luni incolo se adun si la servici o gramada de treaba..
Cum ti se pare ??? Am avut o zi plicticoasa, nu*-i asa?

Ce zi grozava ai avut. Si pentru copilul de tine, ce ai luat?
Bafta miercuri dar, pana atunci succes la invata. Miercuri toti bucurosii vor sta cu pumnii stransi pentru tine.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Iun 02, 2007 8:16 am

COSTINA scrie:Buna dragi BUCUROSI!!!
Voi cum stati cu picioarele?Eu am ajuns acasa acum 30 minute. Toata ziua am petrecut-o la Gradina Botanica. :) A fost o zi superba si cred ca a simtit si Victor acest lucru. Am fost la concert pt copilasi, apoi am stat mult in natura si am papat afara. Am fost la Planetarium, Victor a a adormit in timpul proiectiilor, insa la Acvarium i-a placut de minune. Urmarea pestisorii cu privirea,, de se mirau acteva doamne cum un bebe asa mic urmareste cu voiciune pestisorii :)
Ce sa mai spun?ca am petrecut aceasta zi cum imi doream cu fiul meu!!!
Apoi, spre seara am fost la tati lui la serviciu si ne-am mai plimbat si cu tati! ;)

Din cate citesc te-ai distrat minunat ieri. TU, ca victoras a avut probleme de rezolvat in somn Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde ofelia » Sâm Iun 02, 2007 8:49 am

....am zarit pe la portita un copilas minunat .....

BUNA DIMINEATA ,ADITA ...!
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde malimai » Sâm Iun 02, 2007 9:27 am

carmen scrie:Imagine Buna dimineata. M-am sculat tare bine dispusa. Oare pentru ca este sambata? S-ar putea si pentru asta dar, cum sa nu te trezesti bine dispus dupa o seara ca cea de ieri. Si acum cand ma gandesc ma cuprinde un val de caldura si involuntar zambesc. Cat de minunati sunteti. Minunati, minunati, dar neiertatori daca ma intand la vorba si nu pun de cafeluta mai ales ca, am avut si ajutoare. Asa ca ma duc in bucatarioara si .... nu-mi vine sa cred. Ibricelul meu s-a transformat Imagine. Oare vrea sa-mi spuna ceva sau are chef de joaca de dimineata? Da, stiu. Nu l-am folosit ieri de ziua noastra si vrea ca, macar astazi, de ziua bucuriei noastre, sa fac cafeluta in el. Bine, atunci am sa rastorn tot borcanasul cu bucurie in ibricel.
Apoi am sa pun multa dragoste, caldura si multumire sufleteasca, frumusete, buna dispozitie, zambete si buna dispozitie. Am sa adaug viata, placerea de a darui, puterea de a trece peste toate obstacolele, intelepciune, multa imaginatie, sinceritate, daruire, chiar si un strop de nebunie, un strop de sensibilitate, toleranta, bunavointa si peste toate sanatate, vise si dorinte realizate si iar sanatate, binecuvantare si viata implinita. Indulcitor este TEO.

La multi ani TEO, muzica sufletelor noastre Imagine

am asteptat cu nerabdare mesajul acesta.
Sa-ti fie viata calda precum sufletelul tau
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Sâm Iun 02, 2007 9:31 am

carmen scrie:Ieri am fost tare Imagine. Net-ul meu merge doar cand nu tana si cum de 2 zile tot ploua cu strigaturi ..... Ma sculasem vioaie dimineata Imagine, m-am spalat Imagine, am facut inviorarea Imagine, mi-am aprins o Imagine si am Imagine care cu cine, apoi am plecat la bucatarie Imagine sa fac cafeluta. Dar, nu aveam net. Oare pentru ca cineva a lucrat la Imagine. Cu gandul la voi Imagine mi-am luat Imagine si am plecat la lucru tare suparata pe tacerea mea Imagine. Acum, nu cred ca-i tarziu sa va spun LA MULTI ANI! bucurosiilor si, pentru sufletul vostru de copil un cadou din inima Imagine

Esti TOTALA!
malimai
membru
membru

Mesajde ofelia » Sâm Iun 02, 2007 9:32 am

BUNA DIMINEATA MALIMAI ....!

ASTAZI E O ZI MARE PT BUCUROSI ..... !

ESTE ZIUA DE NASTERE A LUI TEO ....!

ESTE O MARE BUCURIE PT MINE PT CA AM AVUT PRILEJUL , PRIN INTERMEDIUL CLUBULUI SA-I POT SPUNE UN SINCER LA MULTI ANI ! :-* :-* >:D< >:D< >:D<
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde malimai » Sâm Iun 02, 2007 9:34 am

ofelia scrie:BUNA DIMINEATA MALIMAI ....!

ASTAZI E O ZI MARE PT BUCUROSI ..... !

ESTE ZIUA DE NASTERE A LUI TE TEO ....!

ESTE O MARE BUCURIE PT MINE PT CA AM AVUT PRILEJUL , PRIN INTERMEDIUL CLUBULUI SA-I POT SPUNE UN SINCER LA MULTI ANI ! :-* :-* >:D< >:D< >:D<

Buna dimineata Ofelia.Buna dimineata tuturor.
Si eu sunt bucuroasa ca prin intermediul clubului ii pot ura lui TEO toate felicitarile mele.
Sa ne traiasca si sa infloreasca.
malimai
membru
membru

Mesajde ofelia » Sâm Iun 02, 2007 9:34 am

...DE CAND O CUNOSC PE ZANA , A FOST O TOTALA ASA CUM SPUI TU ,MALIMAI ...
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde malimai » Sâm Iun 02, 2007 9:35 am

ne incanta de fiecare data cu mesajele ei.sunt topita dupa urarile ce le face si le astept cu nerabdare de fiecare data cand este o sarbatoare
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Sâm Iun 02, 2007 9:38 am

Buna dimineata carmen.Scuze ca am vorbit despre tine pe la spate. :P
malimai
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?