Jokep scrie:Am terminat de vizionat teoviziunea de ieri o astept si pe cea de azi sa apara maine.Ati inteles voi
nynna scrie:Sulfina scrie:Buna seara, voi bucurosi fericiti de ce vi se intimpla!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V-am vazut, v-am placut si m-am bucurat alaturi de voi. Doza de BUCURINOL a fost dubla.Sunteti frumosi si bucurosi si speram, noi cei care nu am fost alaturi de voi ca i-ati transmis lui TEO si dragostea noastra. Promit sa citesc tot ce aveti de povestit desi miine am examen.. dar trece si asta.
Astept cu nerabdare ......................
>:D<
acolo era o doza multipla de bucurinol... ca o casacada se revarsa peste totii incit a ajuns si la noi cei de acasa sub forma unor lacrimi de bucurie . MAXIMA! :x :x :x :x :x :x :x :x >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
ofelia scrie:Jokep scrie:Am terminat de vizionat teoviziunea de ieri o astept si pe cea de azi sa apara maine.Ati inteles voi
DAAAAAA......TE-AM INTELES ,IUBIRE MICA ...........!
I-A ZII ,CUM TI S-A PARUT MOMENTUL INTILNIRII CU TEO...?
nynna scrie:draga mea Ofelia ...multi sunt lipsa la apel..si ii scuzam cu draga inima..pana isi revin..e de inteles nu?? :) :) :) :) :)
Nu peste putin o sa vezii cum bucurosii o sa dea navala sa ne povesteasca cu lux de amanunte tot ce au trait alaturi de TEO,TTANTELUL ,Rusinika .echipa de balet ,de bucurosii si cu toti invitatii prezenti acolo! :) :) :) :) :)
Sulfina scrie:Buna seara, voi bucurosi fericiti de ce vi se intimpla!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V-am vazut, v-am placut si m-am bucurat alaturi de voi. Doza de BUCURINOL a fost dubla.Sunteti frumosi si bucurosi si speram, noi cei care nu am fost alaturi de voi ca i-ati transmis lui TEO si dragostea noastra. Promit sa citesc tot ce aveti de povestit desi miine am examen.. dar trece si asta.
Astept cu nerabdare ......................
>:D<
ofelia scrie:MAI FETELOOOOR ...N-O VAD PE .GABRIELLE..............!
DRAGUTA DE EA .......CRED CA INCA NU SI-A REVENIT DIN SOC.........!
GABITO ....ITI SIMT LIPSA ......! :-* :-* :-*
Jokep scrie:ofelia scrie:Jokep scrie:Am terminat de vizionat teoviziunea de ieri o astept si pe cea de azi sa apara maine.Ati inteles voi
DAAAAAA......TE-AM INTELES ,IUBIRE MICA ...........!
I-A ZII ,CUM TI S-A PARUT MOMENTUL INTILNIRII CU TEO...?
A fost frumos,ma asteptam sa nu iasa asa.Putem sa facem acolo si nunti,botezuri ca suntem fotogenici :)) :-*
ofelia scrie:dragele mele bucuroase .....ma retrag....ma duc sa fac nani ......credeti-ma sunt f.f. obosita .......!
va doresc sa aveti o noapte linistita.....si un somn odihnitor ..........!
ofelia scrie:dragele mele bucuroase .....ma retrag....ma duc sa fac nani ......credeti-ma sunt f.f. obosita .......!
va doresc sa aveti o noapte linistita.....si un somn odihnitor ..........!
Jokep scrie:Restul gasti o fi ajuns acasa?
ofelia scrie:buna gabrielle ......abia ne-am despartit si iata-ma strigand dupa voi ...............maaaaaaaaaai sa fie ........!
ma retrag .............imi este somn de nu se poate ..............
noapte buna si mai vb . :-* :-* :-* :-*
Catutza scrie:Buna seara Bucurosilor!!! deja imi este dor de voi va pupcesc si va ador!!!
Catutza scrie:Buna seara Bucurosilor!!! deja imi este dor de voi va pupcesc si va ador!!!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori