myky scrie:buna adina, chiar daca am fost foarte ocupata, ma obisnuisem sa intru sa citesc pe fuga ce faceti, ti-am simtit lipsa
Adina scrie:... Tare mi-as fi dorit sa mai stam putin la taclale , insa timpul meu este foaaaaaaaaaaaarte limitat , asa ca va pup cu drag si va doresc sa aveti o zi minunata !
myky scrie:si eu sunt ocupata si din pacate pentru mine voi aveti asa de multe in comun iar eu sunt pe dinafara, asta e, mie imi placeti asa si citesc mai departe
BAFTA IN TOT CE FACI!
steff scrie:salutari adinei si tuturor bucurosilor...nici pe mine nu ma da timpul afara din casa [ba dimpotriva] deci fug repede nu inainte de a va spune cat mi'e de drag de voi si cat de frumosi sunteti..iar de povestit ..de saptamana viitoare nu mai scapati de mine [trebuie neaparat sa va arat niste poze :D ]
v'am pupat si revin dupa ce scap de ..stres :D
gabrielle scrie:buna ziua bucurosilor >:D< :-*
felicitari costina :-*
gabrielle scrie:>:D< :-* buna adina sa sti ca esti si tu in poza pentru ca fiecare te avea in suflet ,pe tine si pe ceilalti bucurosi :-*
>:D< >:D< >:D< >:D<COSTINA scrie:Buna dimineata, bucurosi dragi!
Am o vesteee:) am fost sunata la tel acum 15 minute sa ma duc sa vorbesc despre salariu... cursurile de care tot va ziceam se pare ca sunt dorite de catre firme de pe-aici si ca am cursantiiiiii. pentru o perioada limitata.
O sa va anunt dupa ce ma intorc de la firma ce si cum..sa vad si cu Victor cum fac...
Va puuuuuup
O zi minunata!!!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori