gabrielle scrie:iti doresc multa sanatate nynna >:D< :-* cred ca de la vreme e :( ca nu e nici cald nici frig :-/
Multumesc draga mea.. nu e de la vreme dar ..cu voi alturi imi revin ..trebuie ..nu?? :) :) :) :)
gabrielle scrie:iti doresc multa sanatate nynna >:D< :-* cred ca de la vreme e :( ca nu e nici cald nici frig :-/
Jokep scrie:Buna ziua!Eu am sosit mai devreme de la scoala spre bucuria mea tocmai acum mi-am dat seama ca lipsea ceva adika nu m-am dozat cu bucuria de pe forum
nynna scrie:Buna Costina,buna Ofelia,buna Jokep ,buna tutoror bucurosilor! :) :) :) :) :)
Gabriela Copae scrie:Buna ziua bucurosilor,inca o data va multumesc pebtru urari si va cer scuze ca nu am citit mesajele de pe internet.Va multumesc din suflet pentru ele si ,cum v-am scris, va astept la Tg.Mures ca sa dau o bere.
Adisor, vreau sa-ti spun ca sufar pentru ce am aflat de la Carmen(apropo ea a intrat pe calculatorul meu de acasa pe care atit l-a aranjat fiica mea de nu vrea sa se deschida decit cind vrea <circuitul>lui) sufar si pling .
Zau ca rea veste mi-ai dat ,batate norocu de flacau.I-ai spus si lui Florina nu de alta dar vom face un club de <BOCITOARE>.
Te pup Gabi
ofelia scrie:nynna scrie:Buna Costina,buna Ofelia,buna Jokep ,buna tutoror bucurosilor! :) :) :) :) :)
BUNA ,NINNUTZA ....CE MAI FACI IUBIRE .... ?
CLAUDIA scrie:buna dragelor...plec si eu acum in oras sa i-au masa,deh e zi de salariu azi :)) vb . pe seara
va pup cu drag...
Sulfina scrie:Buna seara bucuroaselor si bucurosilor,
Ma da mi-ati dat de citit la greu ptr ca ieri nu am putut fi cu voi. Ieri mi-am luat portia de BUCURIONOL alaturi de sotul meu.......am implinit 20 de ani de casnicie. asa ca ma credeti ca nu am avut timp sa citesc tot ce ati scris si povestit. apoi am avut si examne, dat l-am luat fara probleme.Deci m-am bucurat alaturi de voi din nou, sper sa am ocazia sa fiu si alaturi de voi...... Poate ajung la Tg.Mures la o bere sau daca treceti pe la Ploiesti va astept la o bere si mai rece impreuna cu Claudia. Parca tu esti de aici nu-i asa? Daca nu scuze s-ar putea sa va incurc dar nu pentru mult timp.
Va pup si bucurii tuturor
Sulfina scrie:Buna seara bucuroaselor si bucurosilor,
Ma da mi-ati dat de citit la greu ptr ca ieri nu am putut fi cu voi. Ieri mi-am luat portia de BUCURIONOL alaturi de sotul meu.......am implinit 20 de ani de casnicie. asa ca ma credeti ca nu am avut timp sa citesc tot ce ati scris si povestit. apoi am avut si examne, dat l-am luat fara probleme.Deci m-am bucurat alaturi de voi din nou, sper sa am ocazia sa fiu si alaturi de voi...... Poate ajung la Tg.Mures la o bere sau daca treceti pe la Ploiesti va astept la o bere si mai rece impreuna cu Claudia. Parca tu esti de aici nu-i asa? Daca nu scuze s-ar putea sa va incurc dar nu pentru mult timp.
Va pup si bucurii tuturor
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori