florina scrie:florina scrie:fara cafea...ups
am vrut sa va dau o cafea ca atunci seara... dar m`am razgandit ca poate vreti sa dormiti :D baieteii ce nu ma refuza nu prea sunt... dar sa pun totusi la clocotit apa plina de dor ... ajutata de ibricelul fermecat ...
CLAUDIA scrie:GABI EU ZIC SA MERGEM LA NANI CA NU SE STIE....REVENIM MAINE POATE ISI REPARA ZANA BAGHETA.. :))
carmen scrie:Gabrielle, oare de ce razi tu asa cu foc aici? . Baiat langa tine, baiat in spate, pai se poate?
adi scrie:Fac un apel la intelegere nimic mai mult, deoarece fotografiile sunt ale Costinei, Catuta, Claudia si Florina si nu am drept asupra lor, a fotografiilor, sa nu le postati pe alte site-uri.
Multumesc anticipat.
adi scrie:DRAGI BUCUROSI NU MAI CITATI SI POZA!
VA ROG EU FRUMOS, O SA DUREZE INCARCAREA FORUMULUI 2 ORE!
gabrielle scrie::)) :)) :)) nu mi a facut o nynna :)) :)) nu mie frica ,nu mie frica sa dorm singurica :)) :))iuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuasta e pentru zana
carmen scrie:adi scrie:Fac un apel la intelegere nimic mai mult, deoarece fotografiile sunt ale Costinei, Catuta, Claudia si Florina si nu am drept asupra lor, a fotografiilor, sa nu le postati pe alte site-uri.
Multumesc anticipat.
Cum sa le posteze in alta parte? Ele sunt doar ale bucurosilor.
Vreau sa va spun ca, in afara de pozele de grup, am cerut consimtamantul celor fotografiati
CLAUDIA scrie::)) :)) :)) :)) ACU SE VEDE CINE A FOST CUMINTE SI CINE NU...
carmen scrie:gabrielle scrie::)) :)) :)) nu mi a facut o nynna :)) :)) nu mie frica ,nu mie frica sa dorm singurica :)) :))iuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuasta e pentru zana
Multumesc, s/a auzit pana aici dar, degeaba. Nu ma las cumparata asa usor. :-*
CLAUDIA scrie:GABI EU ZIC SA MERGEM LA NANI CA NU SE STIE....REVENIM MAINE POATE ISI REPARA ZANA BAGHETA.. :))
florina scrie:CLAUDIA scrie:NU UITATI CE A SCRIS ADI...HAIDETI SA NU IL SUPARAM...
sa-i dam niste bautura cu "c" poate il imbunam...ca bere nu vru![]()
![]()
florina scrie:CLAUDIA scrie:FLORINAAAA PE UNDE ESTI?AI PLECAT LA BANCA SA ITI DESCHIZI CONT SEPARAT.. :))
astept sa-mi primesc...spaga personal pe malul marii ...altfel![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori