malimai scrie:Intre timp,a disparut si Sebi.L-am vazut si eu pe la portita.Bine ar fi,daca si-ar gasi si ei timp sa discute si cu noi.Sunt sigura ca nu i-am papa.
carmen scrie:Buna dimineata
Ieri am trait o zi de ‘prietenie’ adevarata. Am simtit cat de adevarate sunt aceste cuvinete “Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta” (Paler). Inca nu mi-am revenit. Asa ca in toate diminetile ce vor urma primul strop va fi de prietenie....
In fiecare zi sa aveti parte de iubire sub toate formele ei “Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze”
Iubire,iubire...
Am iubit în viaţă
şi sunt
răsplătită,
am iubit
speranţă,
am iubit
dorinţă,
timpul dacă trece,
tânără rămân,
val cu val se duce,
eu iubesc ce-i bun,
culori de vis
şi soare,
o dragoste-n inimă,
mare. Amelia G
adi scrie:Dragii mei Echipa Teo trece acum printr-o perioada foarte aglomerata, va dati seama ca intra citesc ce mai ziceti voi si fug repede.
Dar rezultatul muncii lor este profitul nostru, stiti ca suntem cei mai buni (echipa Teo ) ? si
Deci trebuie sa facem calitate cu riscul de a sacrifica putin timpul liber! :-5
Adina scrie:adi scrie:Dragii mei Echipa Teo trece acum printr-o perioada foarte aglomerata, va dati seama ca intra citesc ce mai ziceti voi si fug repede.
Dar rezultatul muncii lor este profitul nostru, stiti ca suntem cei mai buni (echipa Teo ) ? si
Deci trebuie sa facem calitate cu riscul de a sacrifica putin timpul liber! :-5
Sunt sigura ca este o perioada foarte aglomerata pentru echipa Teo si cred ca este important pentru ei sa stie ca le suntem aproape si ca ne gandim tot timpul la ei . Transmite-le toate gandurile noastre bune pentru ei, draga Adi , si ca abia asteptam luna martie... :-5
fly scrie:Si noi te iubim Adina :-5 !
Aici va fi vesnic soare atat cat noi vom incerca sa alungam norii!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 10 vizitatori