Adina scrie:Da, intr-adevar , emotii foarte mari ! Eu , inca de pe acum , i-am explicat lui Adi cum sta treaba cu mediile generale pe care le obtine si cat de important este pentru el sa invete !
nynna scrie:buna ofelia! >:D<
CLAUDIA scrie:LA VALENTIN DEJA A VENIT VACANTA...ACUM 2 ZILE PENTRU PRIMA OARA IN 3 ANI DE ZILE NE-A SUNAT DOAMNA PE TEL. SA NE SPUNA CA DE VREO 3 ZILE VALI VISEAZA IN TIMPUL ORELOR.. :))
COSTINA scrie:CLAUDIA scrie:LA VALENTIN DEJA A VENIT VACANTA...ACUM 2 ZILE PENTRU PRIMA OARA IN 3 ANI DE ZILE NE-A SUNAT DOAMNA PE TEL. SA NE SPUNA CA DE VREO 3 ZILE VALI VISEAZA IN TIMPUL ORELOR.. :))
asta e..e copil...asa e ultima saptamana :-* pup pt Vali :-*
COSTINA scrie:nici profilor sau invatatorilor nu le mai arde de predare pe caldurile astea, cred...
Sulfina scrie:Va pup bucurosilor!
Ma da ce poze ati facut......TARE frumoase si bucuroase sunteti.
Multumesc ptr. urari facute tuturor. Ofelia imi pare rau ca am citit tarziu mesajul tau, Ca berea era deja la rece daca tu erai la Ploiesti. Da mai vi pe la noi, nu-i asa?
De cand ma hranesc cu acest minunat BUCURINOL am parte de prea multe bucurii ; azi fata mea a luat locul l - la monolog la un concurs de teatru la Sinaia, si locul 2 cu trupa ei de teatru de la liceu....
Deci cat mai mult BUCURINOL ca face bine... aduce numai bucurii.
De aceea sunteti voi asa bucuroase si vesele mereu...M-am prins acum.
Miine, fiind sambata voi incerca sa spun prezent si la cafeluta...... Numai va rog eu frumos sa nu fie prea de dimineata ca eu sambata sunt f.f.ff. puturoasa..
Pupici >:D< >:D<
Sulfina scrie:Va pup bucurosilor!
Ma da ce poze ati facut......TARE frumoase si bucuroase sunteti.
Multumesc ptr. urari facute tuturor. Ofelia imi pare rau ca am citit tarziu mesajul tau, Ca berea era deja la rece daca tu erai la Ploiesti. Da mai vi pe la noi, nu-i asa?
De cand ma hranesc cu acest minunat BUCURINOL am parte de prea multe bucurii ; azi fata mea a luat locul l - la monolog la un concurs de teatru la Sinaia, si locul 2 cu trupa ei de teatru de la liceu....
Deci cat mai mult BUCURINOL ca face bine... aduce numai bucurii.
De aceea sunteti voi asa bucuroase si vesele mereu...M-am prins acum.
Miine, fiind sambata voi incerca sa spun prezent si la cafeluta...... Numai va rog eu frumos sa nu fie prea de dimineata ca eu sambata sunt f.f.ff. puturoasa..
Pupici >:D< >:D<
Sulfina scrie:S-a facut... nici nu se pune problema sa nu o chemam si pe Claudia si pe oricine mai are placere.
Multumesc pentru urari.
Va doresc sa va bucurati de copii vostrii la fel de mult cum ma bucur eu... desi ma si supara uneori
Dar poate ca asta e rostul copiilor
COSTINA scrie:da, am aparut..dar e mai greu, tastez cu o singura mana, ca am in brate un printisor :)
Sulfina scrie:Merci Costina..... Asa sper sa fie talentata nu de lata dar vrea sa dea la teatru.......
Imi place felicitarea ...m erci inca o data
:x :x
COSTINA scrie:da, am aparut..dar e mai greu, tastez cu o singura mana, ca am in brate un printisor :)
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 39 vizitatori