nynna scrie:COSTINA scrie:pupici si tie, Sulfina!
somnic dulceeeeeeeee
Somnik pufos si un weekend minunat! :-* :-* :-* :-* :-*
CE FACI NINNUTZA ......VREI SA PLECI SI TU ......... ?

nynna scrie:COSTINA scrie:pupici si tie, Sulfina!
somnic dulceeeeeeeee
Somnik pufos si un weekend minunat! :-* :-* :-* :-* :-*
COSTINA scrie:Felicitari, Gabrielle!!! La tine, bucuria e deja MAXIMA si-n acte:) La cat mai multe mesaje1 Te pup >:D< :-*
COSTINA scrie:Mult succes lui Danny la capacitate! Sunt alaturi de voi, Gabrielle! Fara stres, cu mintea plina de informatii si cu gand bun! Va fi bineeee! :-*
COSTINA scrie:offf..a murit Adrian Pintea..
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Acum 3 ani (cred) l-am vazut la Sghisoara..ce prestanta!
Sulfina scrie:Va pup bucurosilor!
Ma da ce poze ati facut......TARE frumoase si bucuroase sunteti.
Multumesc ptr. urari facute tuturor. Ofelia imi pare rau ca am citit tarziu mesajul tau, Ca berea era deja la rece daca tu erai la Ploiesti. Da mai vi pe la noi, nu-i asa?
De cand ma hranesc cu acest minunat BUCURINOL am parte de prea multe bucurii ; azi fata mea a luat locul l - la monolog la un concurs de teatru la Sinaia, si locul 2 cu trupa ei de teatru de la liceu....
Deci cat mai mult BUCURINOL ca face bine... aduce numai bucurii.
De aceea sunteti voi asa bucuroase si vesele mereu...M-am prins acum.
Miine, fiind sambata voi incerca sa spun prezent si la cafeluta...... Numai va rog eu frumos sa nu fie prea de dimineata ca eu sambata sunt f.f.ff. puturoasa..
Pupici >:D< >:D<
COSTINA scrie:carmen scrie:Si vin si plec, ce-mi placeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! de mor.
Buna costina.
sa facem reclamatii!!!
din cauza lor n-o am eu pe Zana acum???
gabrielle scrie:COSTINA scrie:Mult succes lui Danny la capacitate! Sunt alaturi de voi, Gabrielle! Fara stres, cu mintea plina de informatii si cu gand bun! Va fi bineeee! :-*
multumesc asa sa fie :-*
carmen scrie:Buna gabrielle.Am mess, uraaaaaaaa.
carmen scrie:Buna gabrielle.Am mess, uraaaaaaaa.
nynna scrie:gabrielle scrie:COSTINA scrie:Mult succes lui Danny la capacitate! Sunt alaturi de voi, Gabrielle! Fara stres, cu mintea plina de informatii si cu gand bun! Va fi bineeee! :-*
multumesc asa sa fie :-*
Mult succes la examene...ganditi pozitiv...si va tinem pumnii!Va pupik dulce!
ofelia scrie:carmen scrie:Buna gabrielle.Am mess, uraaaaaaaa.
URAAAAAAAAAAA.... ! CE BINEEEEEEEEEE......... ! NU MAI FACEM
RECLAMATIE........!
.............. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* ....................
nynna scrie:bucurosilor ...ma retrag spre patut ,nu inainte de a va spune SOMNIK PUFOS si un weekend placut alaturi de cei dragi!
Va pupik dulce pe fiecare si maine sper sa reusesc sa imi beau cafeluta magica azanei! :-* :-* :-* :-* :-*
nynna scrie:bucurosilor ...ma retrag spre patut ,nu inainte de a va spune SOMNIK PUFOS si un weekend placut alaturi de cei dragi!
Va pupik dulce pe fiecare si maine sper sa reusesc sa imi beau cafeluta magica azanei! :-* :-* :-* :-* :-*
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori