COSTINA scrie:Bucurosi iubiti, sa aveti o noapte linistita si un icneput d eweek-end de-a dreptul mi-nu-nat!
Va pup pe toti!
te pupic si eu noapte buna si somnic pufos :-* :-* :-* :-*
COSTINA scrie:Bucurosi iubiti, sa aveti o noapte linistita si un icneput d eweek-end de-a dreptul mi-nu-nat!
Va pup pe toti!
COSTINA scrie:malimai scrie:Stiti ceva,am facut o petrecere in pijama,dar am fost singura;m-au ametit aburii alcolului,dar imi place.E 3 noaptea si eu continui petrecere.
Nu ma bagati in seama.Revin cand voi fi mai bine. :-*
pai, ne lasi, asa..in suspans? :-/ imi place tare cum ai icneput ..si..?hai, la povestit
nynna scrie:carmen scrie:malimai scrie:Stiti ceva,am facut o petrecere in pijama,dar am fost singura;m-au ametit aburii alcolului,dar imi place.E 3 noaptea si eu continui petrecere.
Nu ma bagati in seama.Revin cand voi fi mai bine. :-*
Si??????????????????????????????????
nu stiu de ce imi pare ca Amalia e trista! :( :( :( :( :( sper sa ma insel.....nu faci singura petrecerein pijama si te ametesti.. :D :D :D :D :( :( :(
carmen scrie:COSTINA scrie:Mai, mai...vad ca Zana scoate ca un adevarat detectiv pozeleeeeeeeee...pe Claudia am vazut-o...cu mine e ceva? ca sa stiu daca mai ies pe 15, cand e ziua de salariu a lui Cornel, in oras sau nu :D
Nu te duci nicaieri
pe privat cu tine :-*
gabrielle scrie::-* malimai >:D< sper sa iti fie mai bine si orice tristete sa treaca :-*
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori