COSTINA scrie:Claudia, ce bine-i in ziua de salariu, nu? Eu abia astept sa se faca 15:)
SI EU ABIA ASTEPT SA SE FACA 7...MACAR ATAT DUPA O LUNA DE MUNCA..MERITAM
COSTINA scrie:Felicitari, Gabrielle!!! La tine, bucuria e deja MAXIMA si-n acte:) La cat mai multe mesaje1 Te pup >:D< :-*
COSTINA scrie:Mai, mai...vad ca Zana scoate ca un adevarat detectiv pozeleeeeeeeee...pe Claudia am vazut-o...cu mine e ceva? ca sa stiu daca mai ies pe 15, cand e ziua de salariu a lui Cornel, in oras sau nu :D
COSTINA scrie:nici profilor sau invatatorilor nu le mai arde de predare pe caldurile astea, cred...
Sulfina scrie:S-a facut... nici nu se pune problema sa nu o chemam si pe Claudia si pe oricine mai are placere.
Multumesc pentru urari.
Va doresc sa va bucurati de copii vostrii la fel de mult cum ma bucur eu... desi ma si supara uneori
Dar poate ca asta e rostul copiilor
nynna scrie:bucurosilor ...ma retrag spre patut ,nu inainte de a va spune SOMNIK PUFOS si un weekend placut alaturi de cei dragi!
Va pupik dulce pe fiecare si maine sper sa reusesc sa imi beau cafeluta magica azanei! :-* :-* :-* :-* :-*
florina scrie:mai dar claudia???? unde-i claudia???
Catutza scrie:oare sunt bucurosi care nu au nr meu de tel?... as gafa daca l-as posta aici? chiar si nr meu nou de abonament ce va intra in curs incepand de maine seara? :)
COSTINA scrie:asaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Am facut si eu playback dupa tine..dar aveam partitura in fata ca sa induc in eroare..sa para ca stiu![]()
ofelia scrie:buna dimineata ,bucurosilor ...........sa aveti o zi plina de soare in
suflet si in cuget ........... !
CLAUDIA scrie:ofelia scrie:buna dimineata ,bucurosilor ...........sa aveti o zi plina de soare in
suflet si in cuget ........... !
NEATA'OFELIAAAAAA CHIAR AVEAM NEVOIE DE O ZI CU SOARE DACA NU AFARA MACAR IN SUFLET.AI VAZUT CE URATA E VREMEA?
carmen scrie:Buna fetelor. Daca-i vorba de strans in brate vin si eu. Eu dau pupicii.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori