carmen scrie:florina scrie:carmen scrie:Plec si eu la treaba. Astazi va iau cu mine la Week-End
ce treaba ai sorela???? nu vii sa ma ajuti si pe mine la invatat...prind mai repede daca imi citeste cineva![]()
![]()
Cum sa nu, mergem la restaurantul unde se vad pestii sub picioare si citiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim tot
carmen scrie:Asa sa faci si sanatate sotului.
Buna steff, nu vorbesti cu noi? sau esti restanta la citit?
steff scrie:carmen scrie:Buna steff, nu vorbesti cu noi? sau esti restanta la citit?
:"> deocamdata da...da' promit ca nu imi las restantele pe toamna...
mai am putin..strang din dinti,respir adanc..va iau la rand sa va pup :-* si fug la invatat ...iar de saptamana viitoare..aici sunt >:D<
carmen scrie:Plec si eu la treaba. Astazi va iau cu mine la Week-End
florina scrie:carmen scrie:Plec si eu la treaba. Astazi va iau cu mine la Week-End
ce treaba ai sorela???? nu vii sa ma ajuti si pe mine la invatat...prind mai repede daca imi citeste cineva![]()
![]()
COSTINA scrie:CLAUDIA scrie:COSTINA scrie:nici profilor sau invatatorilor nu le mai arde de predare pe caldurile astea, cred...
DE PREDAT ,NU DAR DE ASCULTAT AU CHEF CA DOAR TRE' SA INCHEIE MEDIILE...SI DAU LUCRARI ZILNIC ACUM..
saracii copii, saracu' Vali, dar astia nu stiu ca in ultimile saptamani de scoala un copil chiar e obosit..atatea acumulari..
Daca aud ca a dat maica-mea lucrari in zilele astea, ma supar![]()
si daca asa trebe sa fie in ultimile zile, cred ca nu-l voi duce pe Victor la scoala in acea saptamana:) Eu cred ca acum ar fi bine sa se faca jocuri educative...nu teste..
in fine
COSTINA scrie:Drum bun, Ofelia1 Si sa te intorci cu bine! Sanatate sotului tau!
carmen scrie:steff scrie:carmen scrie:Buna steff, nu vorbesti cu noi? sau esti restanta la citit?
:"> deocamdata da...da' promit ca nu imi las restantele pe toamna...
mai am putin..strang din dinti,respir adanc..va iau la rand sa va pup :-* si fug la invatat ...iar de saptamana viitoare..aici sunt >:D<
Bafta steff, te asteptam cu drag cand poti tu. Nu uita ce ai promis, la urmatoarea intalnire vei fi prezenta.
COSTINA scrie:Asa bine ma simt in fiecare dimineata cand beau cafelutza Zanei...azi..am dat un pic cu apa si sper ca toate starile sufletesti greoaie sa dispara din sufletele bucurosilor ce au mici-mari probleme. Asa, ca printr-un farmec, Zana face minuni cu aceasta cafeluta! Sa ne lasam purtati de aroma si totul va fi bine! :-*
COSTINA scrie:Drum bun, Ofelia1 Si sa te intorci cu bine! Sanatate sotului tau!
nynna scrie:COSTINA scrie:Drum bun, Ofelia1 Si sa te intorci cu bine! Sanatate sotului tau!
Si din partea meadrga Ofelia ..multa sanatate sotului!Te pupik cu drag! :-* :-*
CLAUDIA scrie:CIOC,COIC...HOP SI EU PE-AICI,,DOAR PUTIN CA MAI AM NITICA TREBA ,PE URMA MA ODIHNESC SI VIN LA VOI...CA MI-E UN DOR... >:D<
CLAUDIA scrie:CIOC,COIC...HOP SI EU PE-AICI,,DOAR PUTIN CA MAI AM NITICA TREBA ,PE URMA MA ODIHNESC SI VIN LA VOI...CA MI-E UN DOR... >:D<
carmen scrie:Ce zi frumoasa se anunta. Soarele deja este la datorie iar pasarelele ciripesc fericite. Incerc sa nu ma gandesc la faptul ca, saptamana trecuta eram cu florina si nerabdatoare sa treaca timpul sa vina si adi. Iar ma napadesc amintirile asa ca mai bine sa pun de cafeluta.
este pregatit iar borcanasele, parca s-au inmultit. Ia sa vedem ce a aparut in plus. Aha, vis implinit. Il rastorn in ibricel si mai adaug fericire, bucuria de a fi impreuna, emotii cu lacrimile lor cu tot, zambete si multa, multa iubire. Am sa mai pun un stgrop de neliniste si unul de tristete pe care le acopar cu intelegere, cu deschidere sufleteasca, destainuire, merge si un pic mangaiere si alinare, un strop de tandrete, de sfaturi bune, de dorinta de a fi acolo, langa sufletul ranit cu multa prietenie, daruire si cu dorinta de alinare. Indulcitorul de astazi este SPERANTA.
![]()
Va doresc o zi, in care sa va aplecati cu dragoste si intelegere asupra celor care au nevoie de voi pentru a le reda speranta unui viitor mai bun.
COSTINA scrie:Malimai, te-am citit si...mi-e ciuda ca esti trista, ca se intampla ceva...
zii o ora cand poti si sa ne intalnim cat mai multi bucurosi pe forum ca sa mai uitam de tristete, ce zici?
>:D< :-*
TOTI SUNTEM ALATURI DE TINE!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori