COSTINA scrie:Buna Bucurosi, sa aveti o zi minunata!!!
Eu am un desteptator la ora 5 sau 6. Azi a fost la 6! Victor m-a trezit si ma bucur asa mult ca e vioi! Eu sunt cam prapastioasa, aseara am dat la telefoane...mamei... altei dr...nu am dormit cine stie ce, dar nu asta conteaza, ci c apuiucul meu bolboroseste acolo:)
Va pup pe toti!
COSTINA scrie:Bucuroaselor, va citesc si ma amuz...mi-a spus mie aseara cineva intelept ca reclamele de la tv cu bebeii in apa, sub apa sunt reale si nu am de ce sa ma sperii. Daca as fi citit aseara ce ati scris, poate ca as fi dormit si mai linsitita. Seman cu sotul meu la toate prostiile, amandoi...2 kakaciosi..daca face pneumonie, daca face nu stiu ce..si tot asa..
Sulfina scrie:Costina draga
Cat mai ai de speriat.... sa mearga, sa cada, sa se catere, sa plece la plimbare....., sa intarzi 5 minute peste ora promisa.... ohoooooooooo
Ia-o incet si nu te mai panica....
Acum e bine , e sub ochii tai tot timpul...mai tarziu cand va creste va fi mai greu...
Eh.... acu nu vreau sa te sperii.scuze...
PuPici >:D<
COSTINA scrie:Buna Ofelia, scuze..se luase netul!
Te salut si eu cu drag si sa ai mare succes in aceasta seara!!!
te pup
Sulfina scrie:Ofelia, vom fi calare pe telefon.... nici o grija.... sunt sigura ca toti bucurosi vor fi acolo si nu numai ei >:D<
Sulfina scrie:Deocamdata va pup.
Ma cheama datoria. Am un munte de rufe de calcat..... Jalnic
>:D<
COSTINA scrie:Bucurosi..ies la restorante :D
Acum vreo jumatate de ora, am primit o invitatie la un restaurant irlandez de aici, asa ca..distrcatie, distractie![]()
Va pupic pe toti :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
COSTINA scrie:Buna Bucuroaselor...
eu chiar nu stau in seara asta.
Mi-am adormit puiucul acum vreo jumatate de ora, dar am tras o sperietoare mare, nu gluma. Inca...sunt speriata.. Pusesem apa in cadita lui si eram cu sotul sa-i facem baita si, cand sa-i schimb scutecul Victor a inceput sa se agate de cadita si a cazut in ea. A tusit, am telefonat la medicul pediatru...in fine...nu sunt inca linistita, pentru ca i-am ascultat inimioara...bataile erau normale, dar..se mai auzea un harsait...dr mi-a zis sa-l urmaresc si luni seara, dupa 8 vine la noi sa-l vada pe Victor. Nu mai pot...
nu mai am chef de nimic...va pup si..SA FIE BINE!!!
carmen scrie:malimai scrie:
ai facut o calatorie in sufletul meu?cred ca da,altfel nu ai fii stiut ca ma regasesc in totalitate in ceea ce ai pus in cafeluta.
Aromata,induiosatoare,plina de speranta e magica ta cafea.
saru'mana! :-*
Toti avem nevoie de speranta mai devreme sau mai tarziu. Principalul este sa nu uitam ca exista.
CLAUDIA scrie:OFELIA ,AM CITIT INSTRUCTIUNILE SI PE CAT POSIBIL VOI INCERCA SA PRIND POSTUL DE RADIO..ORICUM ITI DORESC SUCCES SI FII SIGURA CA NOI SUNTEM CU GANDUL LA TINE.. >:D<
COSTINA scrie:Buna Bucurosi, sa aveti o zi minunata!!!
Eu am un desteptator la ora 5 sau 6. Azi a fost la 6! Victor m-a trezit si ma bucur asa mult ca e vioi! Eu sunt cam prapastioasa, aseara am dat la telefoane...mamei... altei dr...nu am dormit cine stie ce, dar nu asta conteaza, ci c apuiucul meu bolboroseste acolo:)
Va pup pe toti!
Sulfina scrie:Buna dimineata mai pe la prinz
Pina am citit tot s-a facut tarziu.
Zina draga, mai data gata cu cafeluta.. Ingredientul de la final imi trebuia ........ in doza trila (mai am 3 examene)
Sa traesti si sa mai faci cafelute mulTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTe >:D<
nynna scrie:CLAUDIA scrie:OFELIA ,AM CITIT INSTRUCTIUNILE SI PE CAT POSIBIL VOI INCERCA SA PRIND POSTUL DE RADIO..ORICUM ITI DORESC SUCCES SI FII SIGURA CA NOI SUNTEM CU GANDUL LA TINE.. >:D</quote>:D< >:D< >:D<
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori