noapte buna si un inceput de saptamana plin de bucurii >:D< :-*
nynna scrie:Aseara m-am chinuit sa fac poze cu telefonul si sa va intimpin pe covorul rosu asa cum se cuvine unor vedete ale bucuriei cu mici surprize care sa va incate catusi de putin inimile si asa pline de de multa bucurie ,euforie!Acesta poza imi e atat de draga ..ti-o daruiesc din toata inima ADY :x :x :x :x :x :x :x :x Fericirea maxima ti se citeste pe fata :) :) :) :)
Teo atat de fericita alaturi de BUCUROSIIIi nostrii care emotionati amutisera efectiv!Doamne ...vedetii cum AURA BUCURIEI pluteste deasupra tuturor??
>:D< >:D< >:D<
aetheia miha scrie:..habar n-aveam de cele intamplate....n-am vazut emisiunea X( X( poate exista o inregistrare si pentru mine.
Va iubesc de numai pot.
COSTINA scrie:Adina, f bine ai procedat!Sunt intr-adevar importante, dar stiu eu ca Adi e destept! Muuult succes si la cat mai multe reusite! :-*
carmen scrie: Stiti regula, completati.
Va doresc si imi doresc o zi, in care sa incercam sa fim mai buni.
carmen scrie:Sa punpe foc si sa-mi aduc mai aproape borcanasele. Cu ce sa incep oare? Stiu. Am sa incep cu grija pe care o acopar cu incredere si speranta, credinta, intelegere si mangaiere, ganduri bune, prietenie. Sa mai adaug un strop de emotii, rabdare, intelepciune, curaj, indrazneala, siguranta, putere, dorinta, vointa, reusita si succes. Si pentru ca suntem, alaturi de prietenii nostri in sesiune, indulcitorul este BAFTA.
florina scrie:Si mie imi este un dor nebun de tine . "On" voi mai fi, doar sunt in concediu. Cand ai examen??? Ce fce Adi? Cate avem de vorbit... tu ce faci? Poti raspunde cand poti las deschis. :-* :-* :-*
carmen scrie:Bravo fetelor. Stiam eu ca nu am nevoie de. Felicitari. Suntem tare mandrii de voi. De cine? Sa vedem examinatele noastre: Adina, Amalia, Florina, Steff, Sulfina. Examinatele.
CLAUDIA scrie:POZELE SUNT FACUTE IN SEARA ASTA LA ORA 00 S-AU TERMINAT ZILELE ORASULUI PLOIESTI,SI EU ERAM PE BALCON PRIVIND LUNA..PRIETENII STIU DE CE...AM FACUT SI POZE...NU-I ASA CA SUNT ARTISTA? :))
carmen scrie:Multumesc claudia pentru frigaruiStiam eu ca nu ma uiti :-* >:D<
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori