Adina scrie:carmen scrie:Bravo fetelor. Stiam eu ca nu am nevoie de. Felicitari. Suntem tare mandrii de voi. De cine? Sa vedem examinatele noastre: Adina, Amalia, Florina, Steff, Sulfina. Examinatele.
MULTUMIM DIN SUFLET , ZANA BUNA ! >:D<De>:D<
>:D< >:D< >:D<aetheia miha scrie:va marturisesc ca plang de bucurie citind mesajele voastre.....doamne, ce-am scapat! m-a gasit plecarea de acas` taman acum!
o adevarata minune!
va multumesc ca existati! :-*
va iubesc! :-*
....simt ca`mi cresc aripi de bucurie!
CLAUDIA scrie:COSTINA DRAGA,CHIAR DACA NU AI REUSIT SA IMI MAI TRIMITI MESAJUL EU AM SIMTIT CA TE GANDEAI LA MINE...ITI DORESC BAFTA MULTA AZI SI MAINE SI POIMAINE SI TOT RESTUL VIETII...
TE IMBRATISEZ CU DORRRR... >:D<
CLAUDIA scrie:BUNA GABI,VAD CA AI INCEPUT CU VESELIE SAPTAMANA...TE PUP DULCE.. >:D<
CLAUDIA scrie:MULTUMIM OFELIA PENRTU GANDURILE FRUMOASE...MAI PUTIN SI VINE VACANTAAAAA, NOROCOAS-O...
nynna scrie::) :) Ofelia draga iti multumim ptr gandurile frumoase si iti urez din tot sufletul multe impliniri pe plan profesional ,multa sanatate si multa bucurie in suflet! :) :) :-* :-* >:D<
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori