ofelia scrie:
GABRIELLEEEEEEEEEE....CE FACI SORO , ...PE UNDE ESTI........?)
)
)
)
)
)
)
)
) .........
nynna scrie::) :) :) Ma retrag incet spre patut ..ca mos ene a venit hotarat pe la gene....va spun somnik pufos tuturor bucurosilor ,va sarut cu drag si maine sa aveti o zi plina de bucuri si impliniri! :-* :-* Celor care au de invatat si dau examene multa bafta !! :) :) :)
nynna scrie::) :) :) Ma retrag incet spre patut ..ca mos ene a venit hotarat pe la gene....va spun somnik pufos tuturor bucurosilor ,va sarut cu drag si maine sa aveti o zi plina de bucuri si impliniri! :-* :-* Celor care au de invatat si dau examene multa bafta !! :) :) :)
gabrielle scrie:te pup ofelia noapte buna si somnic pufos >:D< :-* nu uitstai linistita
carmen scrie:Dupa concertul facut de nori aseara acum este alta viata. Dragele mele cantatoare si-au inceput sporovaiala de dimineata. Imi fac bine mai ales ca se fac 7 zile de la inceputul sfarsitului. La ora asta inca eram in lumea viselor nestiind ce avea sa urmeze. Gata cu palavrageala, sa pregatesc cafeluta
. Primul strop astazi este dor pe care-l combin cu dor de viata, dor de voi, de copilarie, de magie si minune, chiar si de nebunie, de dragoste, dor de vise, dor de bucurie. Mai adaug un pic de curaj, incredere, multa rabdare, ganduri optimiste, multa dorinta, ardoare, speranta, un pic de programare, asteptare, nerabdare si peste toate pun visare. Las loc si pentru dorintele voastre. Am sa indulcesc cafeluta cu AMINTIRI.
Va doresc o zi in care sa retraiti cele mai frumoase momente din viata voastra
Adina scrie:
BUNA DIMINEATA , BUCUROSILOR ! Ma grabesc sa-mi iau portia de cafeluta , doza de bucurinol si sa ma invalui de caldura voastra sufleteasca !
Mi-e tare dor de voi ! >:D<
COSTINA scrie:vreau sa pup pe cineva special cu care n-am ami vb demult: ADINA!!!
Mi-e tare,tare dor de tine!!!
ofelia scrie:BUNA DIMINEATA ,ADINA ............!
CAFELUTA ESTE EXCELENT PREGATITA DE ZANA ...... INDULCITORUL
,,AMINTIREA ,,RECENTA LEGATA DE INTALNIREA CU TEO MA FACE SA
VISEZ INCA LA MOMENTUL REINTALNIRII CU EA ...................![/i][/b]
Sulfina scrie:Buna seara Zina draga
Nu ai o bagheta magica sa-mi dai cu ea in cap sa ma loveasca desteptaciunea sa stiu la examen tot, tot, tot.
TE ROOOOOOOOOOOOOOOOOG!
carmen scrie: Dupa concertul facut de nori aseara acum este alta viata. Dragele mele cantatoare si-au inceput sporovaiala de dimineata. Imi fac bine mai ales ca se fac 7 zile de la inceputul sfarsitului. La ora asta inca eram in lumea viselor nestiind ce avea sa urmeze. Gata cu palavrageala, sa pregatesc cafeluta. Primul strop astazi este dor pe care-l combin cu dor de viata, dor de voi, de copilarie, de magie si minune, chiar si de nebunie, de dragoste, dor de vise, dor de bucurie. Mai adaug un pic de curaj, incredere, multa rabdare, ganduri optimiste, multa dorinta, ardoare, speranta, un pic de programare, asteptare, nerabdare si peste toate pun visare. Las loc si pentru dorintele voastre. Am sa indulcesc cafeluta cu AMINTIRI.
Va doresc o zi in care sa retraiti cele mai frumoase momente din viata voastra
Adina scrie:
BUNA DIMINEATA , BUCUROSILOR ! Ma grabesc sa-mi iau portia de cafeluta , doza de bucurinol si sa ma invalui de caldura voastra sufleteasca !
Mi-e tare dor de voi ! >:D<
ofelia scrie:
BUNA , ADINA , NU AM INTRAT IN VACANTA ...NUMAI CA ASTAZI SUNT INVITATA DE CATRE CEI DE LA INSPECTORAT , LA O INSTRIURE PROFESIONALA ......... TREBIUE SA FIU LA LOCUL INTALNIRII LA ORA 10 ....ASA CA .............AM INTRAT SA VA SALUT SI SA VA INTREB DE SANATATE .......!
Adina scrie:MULTA BAFTA , SULFINA , AMALIA , FLORINA , STEFF SI TUTUROR EXAMINATILOR ! :-*
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 28 vizitatori