Catutza scrie:ce noutati mai aveti si pentru mine?
ofelia scrie:
A SUNAT SIRENA DE ORA 11 NOAPTEA......!
GABRIELLE ....TREBUIE SA TE PARASESC .....MAINE DIMINEATA LA ORA 5 MA TREZESC ...SA PLEC LA SERVICIU ....!
ITI DORESC SA AI O NOAPTE LINISTITA .....!
MAI VORBIM ....! si maine mai este o zi ......!
NOAPTE BUNA .....!
........ >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< ........
Catutza scrie:omu umbla ca il duce tineretea peste tot :)) pupicesc draga Ofelia si adorata Gabrielle :-*
COSTINA scrie:Bunaaaaaaaaaaaaaaa, cred ca nu stiu sa zic altceva acum...dupa o bere![]()
asa ca va pup din mers si ma retrag spre pat ca e mai bine
:-* :-* :-* :-* somn usor
Catutza scrie:omu umbla ca il duce tineretea peste tot :)) pupicesc draga Ofelia si adorata Gabrielle :-*
Catutza scrie:nu imi aduceti aminte ca luna viitoare voi imbatrani cu inca un an dar imbatranesc frumos as spune :)
ofelia scrie:Catutza scrie:omu umbla ca il duce tineretea peste tot :)) pupicesc draga Ofelia si adorata Gabrielle :-*
TE TUC DE NUMA-NUMA ..........!
UMBLA ,MAMA , UMBLA CAT ESTI TANAR .......CA ...DUPA ACEEA ...........
TI-AI DORI SI NU MAI POTI ......! :)) :)) :))
Catutza scrie:nu imi aduceti aminte ca luna viitoare voi imbatrani cu inca un an dar imbatranesc frumos as spune :)
Catutza scrie:Buna seara natiune Bucuroasa! ... ei am lipsit oleaca si cer ingaduinta voua bucurosii mei preferati si sa stiti ca in fiecare zi imi este dor de voi >:D< Pups!
ofelia scrie:
FETELOOOOOOOR ....!VAD CA ATI APARUT CA CIUPERCILE DUPA PLOAIE
DACA A APARUT LA ...ORIZONT ........UN BARBAT .....TRUFANDA ........!
CE SA CRED OARE ? ...
............................ :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) ........................
Catutza scrie:daca e vb de petrecere de mult zis ca as vrea un party in stil country, bine ca si nunta o vreau la fel :))
Catutza scrie:eheee Ofelia si cand te gandesti ca sunt aici numai pentru voi
Catutza scrie:promiti ca imi canti la nunta Ofelia? ... nunta va fi dar nu am inca mireasa :))
Catutza scrie:stii prea bine Gabrielle ca locul tau este bine pus de o parte tu esti chiuitoarea mea nici nu concep nunta fara tine :) :-*
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori