CLAUDIA scrie:IN SEARA ASTA NU MAI MARITAM ,NU MAI INSURAM ,NU BOTEZAM PE NIMENI? :)) CA AVEAM UN CHEF..
CLAUDIA scrie:OFELIA ,IN VACANTA ASTA TE ASTEPT LA PLOIESTI...ASA SI NOI CA FETELE
carmen scrie:
Vino cu ce vrei tu, numai VINO. Te astept unde-mi spui. >:D< :x
Ninuca mie mi s-a parut tristuta. Vad ca a iesit de pe forum.
carmen scrie:gabrielle scrie::)) :)) :)) nu eu am pus o ci zana
Paracioaso
:) :) :carmen scrie:CLAUDIA scrie:HAI SA VA ZIC EU CE AM FACUT...NU STIU DE CE DAR UNEORI SEARA MA APUCA O HARNICIEEEEE SI DAI CU PUTINA CURATENIE PE BALCON PE URMA HAI SI PUTIN IN BUCATARIE....O FI GRAV? MAI AM SANSE SA IMI REVIN?CA DE OBICEI EU FAC LUCRURILE ASTEA ZIUA...CRED CA M-A BATUT SOARELE IN CAP :))
Harnicuto. Daca termini la tine te astept si pe la mine :D
adi scrie:carmen scrie:
Vino cu ce vrei tu, numai VINO. Te astept unde-mi spui. >:D< :x
Ninuca mie mi s-a parut tristuta. Vad ca a iesit de pe forum.
am venit eu pe forum, fuge fli, fli draga vrei sa spun eu lumii ce am facut noi intr-un mare magazin? O:-)
adi scrie:CLAUDIA scrie:BUNA ADI...PE CINE ALERGI ?AI CEVA SECRETE SPUNE-NE SI NOUA CA NU MAI SPUNEM LA NIMENI... >:D<
taci draga ca nici tu nu stai mai bine, vrei sa zic? zana sa rapem tacerea! X(
[b][i]carmen scrie:ofelia scrie: PAAAAAI....EU ZIC ASA ........SA CAUTAM O PETITOARE .........PT ZANA POATE GASIM UN PRINT CU DOUA .....................STIE ZANA CU CE .......!!!!!!!, nu spune la nimeni ca
CLAUDIA scrie:BUNA ADI...PE CINE ALERGI ?AI CEVA SECRETE SPUNE-NE SI NOUA CA NU MAI SPUNEM LA NIMENI... >:D<
:)) :)) :)) ..s-o crezii..ca eu daca am bani in buzunar..uneori risck sa cumpar de ma intorc pe jos dela piata... mai raman si datoare :D :D :D :)) :)) :)) :))CLAUDIA scrie:NYNNA DA CE ECONOMICOASA ESTI DRAGA MEA...BINE CA TI-AM LASAT TIE PORTOFELU CA DE ERA PE MANA MEA....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori