PENTRU CAND MAI INTRI, COSTINA: DACA E VORBA DE DIAREE SI VOMA E POSIBIL SA FII MANCAT CEVA CU PROBLEME. CARMEN ARE DREPTATE, TREBUIE SA TE HIDRATEZI DE PREFERAT CU CEAI DE MENTA CU ZAHARUL FIERT DACA NU POTI FARA.PLUS ANTIDIAREICE SI REGIM ALIMENTAR. INSOLATIA E CU DURERI MARI DE CAP SI STARE DE GREATA SI APARE DACA STAI MULT IN SOARE CU CAPUL DESCOPERIT. SE TRATEAZA CU ANTITERMICE( PARACETAMOL, ALGOCALMIN, ETC.) SI COMPRESE RECI PE FRUNTE SI CEAFA. AS FI ZIS CA SE MAI STIE CE-I CU INSOLATIA SI CUM SE PREVINE DAR MI-A FOSTD AT SA CONSTAT CA NU-I ASA, AVAND O PACIENTA CA RE A PRASIT O ZI INTREAGA IN SOARE FARA NIMIC PE CAP.COSTINA scrie:stie cineva...stai de voma, acea stare nasoala si acu citez din dictionar medical:,,Stare patologica manifestata prin eliminarea frecventa de materii fecale cu consistenta moale sau apoasa.''
sunt semne de insolatie? cum se trateaza? imi vine sa dorm..e singura stare...
CE FRUMOS! MAI SUNT MAJORATE! AM NISTE SUPER AMINTIRI DIN LICEU LEGATE DE MAJORATE.AM FOST O CLASA DE NEBUNI. DAR EH! A FOST ODATA!steff scrie:majoratul unui prieten bun si vineri noapte urmeaza aceeasi poveste O:-)
oficial imi merge bine :))
steff scrie:ntzz >:D< si eu la baut cafea
[aproape :-10] oficial sunt in vacanata \:D/
ce mai faci,claudia?[recunosc ca nu am citit prea mult din urma..imi cam fug ochii printre litere..m'am obisnuit sa dorm prea putin iar aseara am cam chefuit :-10 ]
CRISSTINICA scrie: CE FRUMOS! MAI SUNT MAJORATE! AM NISTE SUPER AMINTIRI DIN LICEU LEGATE DE MAJORATE.AM FOST O CLASA DE NEBUNI. DAR EH! A FOST ODATA!
scuze de-ntarziere. decat cafea incearca ginkgo biloba( te face si mai destept :) ) si pepsi sau cola light, la mine dau intotdeauna rezultate. dar macar la 2-3 zile trebuie si o pauza de somn. sau dormi pana-n 12 , se pare ca este somnul cel mai odihnitor. >:D<florina scrie:Crisstinica, pentru "stat noaptea intreaga pe forum" ce imi poti recomanda????:)) :)) :))
Astept ,cu multumiri anticipate
pentru noi era super sa ne-ntalnim si sa ne "destrabalam" ca vedeam o alta fata decat cea serioasa de la scoala. mi-aduc aminte de-o faza: joc: pe o tava cu apa 2 barcute de hartie, cei doi concurenti cauta fiecare sa-si duca barcuta la capatul celalalt al tavii sufland in ea. numai ca atunci cand ajung la mijloc, un "binevoitor" tranteste o palma in mijlocul tavii. va dati seama ce dus pentru cei 2 marinari si nu numai...... :) stiu ca aveam o melodie a clasei, dj bobo- somebody's watching me- deci poti sa-ti dai seama cam ce "baba"sunt :sup:- si in periada aceea ne-am tot combinat intre noi. eram tare romantici dar eu cu sotul meu atunci am inceput relatia noastra ce dureaza si acum.adi scrie:CRISSTINICA scrie: CE FRUMOS! MAI SUNT MAJORATE! AM NISTE SUPER AMINTIRI DIN LICEU LEGATE DE MAJORATE.AM FOST O CLASA DE NEBUNI. DAR EH! A FOST ODATA!
da-ne detalii!!! ce ati facut?!
lasa mai ca pe forum inca avem minori, cand facem majoratul dam un chef mare!
CRISSTINICA scrie:scuze de-ntarziere. decat cafea incearca ginkgo biloba( te face si mai destept :) ) si pepsi sau cola light, la mine dau intotdeauna rezultate. dar macar la 2-3 zile trebuie si o pauza de somn. sau dormi pana-n 12 , se pare ca este somnul cel mai odihnitor. >:D<florina scrie:Crisstinica, pentru "stat noaptea intreaga pe forum" ce imi poti recomanda????:)) :)) :))
Astept ,cu multumiri anticipate
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori