gabrielle scrie:ofelia scrie:FETELOR ,MA RETRAG ..........DISCUTII PLACUTE IN CONTINUARE ..............!
noapte buna si somnic pufos :-* :-* :-*
somnik pufos ofelia,te pup dulce! :-* :-* :-*
gabrielle scrie:ofelia scrie:FETELOR ,MA RETRAG ..........DISCUTII PLACUTE IN CONTINUARE ..............!
nynna scrie:gabrielle scrie:ofelia scrie:FETELOR ,MA RETRAG ..........DISCUTII PLACUTE IN CONTINUARE ..............!
somnik pufos ofelia,te pup dulce! :-* :-* :-*
nynna scrie:gabrielle scrie:asa e costina :)
Felicitarii! >:D< >:D<
COSTINA scrie:Noapte Buna, OFELIA!
somn linsitit cu gandul catre vacantaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
CLAUDIA scrie:NU MAI TRE SA ITI FACI GRIJI DE PLATA..DOAR AI VAZUT CE OAMENI GENEROSI SUNTEM...
ofelia scrie:COSTINA scrie:Noapte Buna, OFELIA!
si tu sa ai o noapte linistita si maine astept vesti de la premierea feciorului .!pupici :-* :-* :-* :-* :-* :-*
florina scrie:ofelia scrie:COSTINA scrie:Noapte Buna, OFELIA!
si tu sa ai o noapte linistita si maine astept vesti de la premierea feciorului .!pupici :-* :-* :-* :-* :-* :-*
de la victoras???? e ca in poveste sa`l manance tushi! creste intr-o zi cati altii in 7 :-* :-* :-*
gabrielle scrie:da florina dar eu am aparat din ala demodat cu film ,cu poze , :-10 nu cum aveti voi care le descarci si le arati :) asa ca la mine mai dureaza sa termin filmul apoi pana le scot si asta daca nu se rupe filmul cum am mai patit o de 3 ori :sup:
CLAUDIA scrie:GABY CUM STATI CU INVATATUL...?SAU CU REPETATUL...CA DE INVATAT NU CRED CA II MAI ARDE ACUM..
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 39 vizitatori