CLAUDIA scrie:EU SI COSTINA SUNTEM FRUMOASE ''BUC''AVEA DREPTATE COSTINA SA NE UNIM SA FACEM TOT FUNDUL.. :))
chiar ii spuneam Florinei ca...atunci cand va deveni si ea BUC..sa ne inscrie bossul in cartea recordului..fundul cu 3 buci :)) bucese :))
CLAUDIA scrie:EU SI COSTINA SUNTEM FRUMOASE ''BUC''AVEA DREPTATE COSTINA SA NE UNIM SA FACEM TOT FUNDUL.. :))
carmen scrie:nynna scrie:apropo....azi am calact o fusta vaporoasa de in topit si o rochita tot alba din in..ti-ar sta minunat.... >:D< >:D< >:D< >:D<
Si mie nu? :(
CLAUDIA scrie:BUNA IDEE COSTINA..POATE NE SI PREMIAZA CINEVA...HAI FLORINA BAGA TARE... :))
florina scrie: :)) :)) :))
mai hai sa va povvestesc o faza haioasa si adevarata pe strada mea era o familie care o cheama Buca, pe bune. Si i`a sunat unu odata si intreaba : domnul Buca e acasa? ala zice da, doamna Buca e??? da raspunde. dar de ce ma intrebati??? sa vad daca e tot c... acasa !
florina scrie: mai hai sa va povvestesc o faza haioasa si adevarata pe strada mea era o familie care o cheama Buca, pe bune. Si i`a sunat unu odata si intreaba : domnul Buca e acasa? ala zice da, doamna Buca e??? da raspunde. dar de ce ma intrebati??? sa vad daca e tot c... acasa !
florina scrie:CLAUDIA scrie:BUNA IDEE COSTINA..POATE NE SI PREMIAZA CINEVA...HAI FLORINA BAGA TARE... :))
:)) :)) :))
mai hai sa va povvestesc o faza haioasa si adevarata pe strada mea era o familie care o cheama Buca, pe bune. Si i`a sunat unu odata si intreaba : domnul Buca e acasa? ala zice da, doamna Buca e??? da raspunde. dar de ce ma intrebati??? sa vad daca e tot c... acasa !
COSTINA scrie:nu e banc??? e pe buneeeeeeeeeeeeee :)) :)) :)) :)) e tare rau de tot :)) :)) :))
florina scrie:COSTINA scrie:nu e banc??? e pe buneeeeeeeeeeeeee :)) :)) :)) :)) e tare rau de tot :)) :)) :))
nu e banc pe cuvant, o sa-i arat zanei cand o veni unde au stat astia pe strada mea, ei au povestit iti dai seama ca a fost haios pana la urma :)) :)) :)) s-au suparat ei initial dar la asa nume
CLAUDIA scrie:BIETII OAMENI MA GANDESC LA BIETII LOR COPII SIGUR AU FOST TINTA TUTUROR MISTOURILOR IN SCOALA..
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 32 vizitatori