CRISSTINICA scrie:ASTAZI SUNT TRISTA.
Buna tristuta draga! >:D< >:D<
>:D< >:D< >:D<Sulfina scrie:Buna dimineata.....
Nu e gata cafeaua????? vai de mine si ce nevoie aveam.....
Aunci ma duc sa citesc ca am de recuperat vreo 30 de pag. Harnicute mai sunteti.
Imi iau decit doza de bUCURINOL si la citit...
CRISSTINICA scrie:ASTAZI SUNT TRISTA. IERI AM AFLAT CA A MURIT UNA DIN PACIENTELE MELE. A FOST ALALTAIERI SI SI-A LUAT O RETETA DE LA MINE IAR SEAMA A FACUT UN ACCIDENT VASCULAR MASIV SI NU AU MAI PUTUT-O SALVA. NU MI-A VENIT SA CRED CUMA DISPARUT UN OM CU CARE VORBISEM CU CATEVA ORE MAI DEVREME. SI MAI ALES CARE NU DADEA NICI UN SEMN DE BOALA....
IN ALTA ORDINE DE IDEI, PENTRU CA VORBEATI DE SERBARI, IERI , IN MAGAZINUL DACIA DIN BUZAU LA ETAJ, UNDE ERA LOCUL DE JOACA PENTRU COPII ERA O SERBARE DE GRADINITA. ERAU ASA DE SCUMPI, CANTAU SI DANSAU :) TOT MAGAZINUL SE UITA LA EI.
Sulfina scrie:Iti dorim spor la treburi Nynuta. Ne revedem la cafeluta de seara
Si scuze am uitat ... multumesc ca mi-ati tinut pumnii la ex. de aceea l-am si luat. :D :D :D >:D< >:D< >:D<
Sulfina scrie:Iti dorim spor la treburi Nynuta. Ne revedem la cafeluta de seara
Si scuze am uitat ... multumesc ca mi-ati tinut pumnii la ex. de aceea l-am si luat. :D :D :D >:D< >:D< >:D<
Sulfina scrie: ... multumesc ca mi-ati tinut pumnii la ex. de aceea l-am si luat. :D :D :D >:D< >:D< >:D<
CRISSTINICA scrie:ASTAZI SUNT TRISTA....
CRISSTINICA scrie: PENTRU CA VORBEATI DE SERBARI, IERI , IN MAGAZINUL DACIA DIN BUZAU LA ETAJ, UNDE ERA LOCUL DE JOACA PENTRU COPII ERA O SERBARE DE GRADINITA. ERAU ASA DE SCUMPI, CANTAU SI DANSAU :) TOT MAGAZINUL SE UITA LA EI.
nynna scrie::) :)!Ma pregatesc sa plec la servici,nu inainte de a va spune o zi minunata sa aveti alaturi de cei dragi si ne revedem spre seara!
Va pupik dulce!aveti grija de voi ! >:D< :-* :-* :-* :-*
CRISSTINICA scrie:VA MULTUMESC PENTRU GANDURILE VOASTRE BUNE, E MARE LUCRU SA VA SIMT ALATURI, SI NICI NU MA CUNOASTETI..... MULTI NE CONSIDERA SIMPLI VANZATORI DE MEDICAMENTE SI NU REALIZEAZA CE IMPLICA DE FAPT ACEASTA MESERIE. DAR EU NU POT SA NU PUN SUFLET SI CUM LUCREZ LA TARA PACIENTII MEI MI-ADUC AMINTE DE BUNICII MEI. IN ORICE MESERIE IN CARE LUCREZI CU PUBLICUL LASI CATE PUTIN DIN SUFLETUL TAU IN FIECARE ZI.
florina scrie:Cum azi este 15 iunie m`am gandit la Eminescu
Mai am un singur dor:
În linistea serii
Sa ma lasati sa mor
La marginea marii;
Sa-mi fie somnul lin
Si codrul aproape,
Pe-ntinsele ape
Sa am un cer senin.
Nu-mi trebuie flamuri,
Nu voi sicriu bogat,
Ci-mi împletiti un pat
Din tinere ramuri.
.........
Ce-ti lipseste sa fii înger – aripi lungi si constelate.
Dar ce vad: Pe-a umbrei tale umeri vii ce se întinde?
Doua umbre de aripe ce se misca tremurânde,
Doua aripe de umbra catre ceruri ridicate.
..........
Si te-ai dus, dulce minune,
S-a murit iubirea noastra –
Floare-albastra! floare-albastra!...
Totusi este trist în lume!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 45 vizitatori