nynna scrie::) :) Multumesc Gabrielle ..si tie si baiatului multa multa bafta! >:D< >:D< :-* :)
gabrielle scrie:noi anu trecut le am facut coronite si nu stiu cum sa facut ca a venit directoarea si ne a boscorodit de anul asta nu le am mai facut :sup:
gabrielle scrie:aveti o directoare care se gandeste la copii :) la noi nu e asa :sup: depinde am cumparat banci in clasa intai la cel mare si acum nu le da diploma de 8 clase daca nu le repara si le lasa asa cum au fost la inceput
CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:noi anu trecut le am facut coronite si nu stiu cum sa facut ca a venit directoarea si ne a boscorodit de anul asta nu le am mai facut :sup:
ASTIA CHIAR NU SUNT SANATOSI LA CAP...PAI COPII TREBUIE MOTIVATI SI TREBUIE SA SE SIMTA IMPORTANTI ,LA NOI NU A OBIECTAT NIMENI..
CLAUDIA scrie:MA INGROZESC CE AUD...NU MI SE PARE NORMAL..
florina scrie:gabrielle scrie:aveti o directoare care se gandeste la copii :) la noi nu e asa :sup: depinde am cumparat banci in clasa intai la cel mare si acum nu le da diploma de 8 clase daca nu le repara si le lasa asa cum au fost la inceput
vorba cuiva "romania tara de romani " :(
ofelia scrie:CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:noi anu trecut le am facut coronite si nu stiu cum sa facut ca a venit directoarea si ne a boscorodit de anul asta nu le am mai facut :sup:
ASTIA CHIAR NU SUNT SANATOSI LA CAP...PAI COPII TREBUIE MOTIVATI SI TREBUIE SA SE SIMTA IMPORTANTI ,LA NOI NU A OBIECTAT NIMENI..
CATE BORDEIE ATATEA OBICEIURI.....!)
IN URMA CU NISTE ANI , COPIII ERAU STIMULATI PT A OBTINE REZULTATE BUNE LA INVATATURA... PREMIANTILOR LI SE DARUIAU CARTI SI LI SE PUNEAU CORONITELE PE CAP...EXISTA UN FOND SPECIAL LA INSPECTORATELE SCOLARE PT ASA CEVA . ACUM ........?)
CLAUDIA scrie:AM MANCAT O PUNGA DE SEMINTE SI M-A BATUT VANTU'DIN TOATE DIRECTIILE ..DAR CE RACAOARE SI BINE A FOST..
CLAUDIA scrie:MA INGROZESC CE AUD...NU MI SE PARE NORMAL..
CLAUDIA scrie:UNDE O FII JUMATATEA MEA... :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori