nynna scrie: si pe mine nu? :( :( :(
Ninuca, 2 la primarie, 2 la scoala de fete, 2 la ...
Hai sa te mai pup o data

carmen scrie:ofelia scrie:
PE MAMICILE CU COPIII REALIZATI II IMBRATISEZI . , ZANA ?)
)
)
)
Cum sa nu, dar nu-ti dauca n-ai luat premiu azi :D
ofelia scrie:TU STII F BINE ZANA CA EU TE IUBESC PANA LA INFINIT SI SUNT TRISTA ATUNCI CAND MA TRECI CU .....VEDEREA ........ :( :( :( :( :( [/i][/b]
>:D< >:D< >:D< >:D< acum chiar sunt Bucuroasa... >:D< >:D< sarut' mana zana! >:D< :-*carmen scrie:nynna scrie: si pe mine nu? :( :( :(
Ninuca, 2 la primarie, 2 la scoala de fete, 2 la ...
Hai sa te mai pup o data
CLAUDIA scrie:TOATA LUMEA MERITA IMBRATISARI AZI ELEVI,MAMICI,TATICI,FRATI,INVATATORI,EDUCATORI,MATUSE , BUNICI
CU TOTI AM TRECUT PESTE INCA UN AN SCOLAR GREU SI CU TOTI I-AM AJUTAT PE SCOLARII NOSTRI CU O VORBA ,UN SFAT ..O MICA MUSTRARE SAU PEDEAPSA UNEORI..
gabrielle scrie:daca trec si peste examenul lui Dany ma imbatcu apa plata si lamaie
carmen scrie:ofelia scrie:IMI DAI ....DIPLOMA DE MAMICA GRIJULIE .?)
)
)
)
)
)
)
) [/i][/b]
Of, of, ce ma fac eu cu copii astia. Ai dreptate, meriti si tu o
nynna scrie:gabrielle scrie:daca trec si peste examenul lui Dany ma imbatcu apa plata si lamaie
Eu am sa ma imbat .. de fericire cand se termina examenele....cu bine! :)
gabrielle scrie:daca trec si peste examenul lui Dany ma imbatcu apa plata si lamaie
carmen scrie:gabrielle scrie:daca trec si peste examenul lui Dany ma imbatcu apa plata si lamaie
O sa fie bine, ai sa vezi, dar apa cu lamaie?
CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:daca trec si peste examenul lui Dany ma imbatcu apa plata si lamaie
O SA BEAU SI EU CU TINE...DOAR NU O SA TE LAS SINGURA SI DACA E VB.SI DE O CANA DE LAPIC FIE EL SI CU PUTINA SAMPANIE ...MA INSCRIU DE -PE-ACUM..
:) :)carmen scrie:gabrielle scrie:daca trec si peste examenul lui Dany ma imbatcu apa plata si lamaie
nynna scrie::) :)carmen scrie:gabrielle scrie:daca trec si peste examenul lui Dany ma imbatcu apa plata si lamaie
em sampanie fara alcool ..e bineeee?![]()
![]()
florina scrie:carmen scrie:Surioara, pe unde esti? Floriiiiiiiiiiiiiinaaaaaaaaaa
sunt surioara, dar sunt suparata auzi sampanie fara alcool :( :( :( :)) :)) :))
CLAUDIA scrie:DIN PACATE TREBIUE SA PLEC..IN SEARA ASTA IMI RASPLATESC PREMIANTUL....DORM CU EL ,AVEM MUUULTEEE DE VORBIT ASA CA INTRE PRIETENI...E SINGURUL LUCRU PE CARE MI L-A CERUT MITITELUL...CUM SA IL REFUZ?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 38 vizitatori