Sulfina scrie:Bucurosilor va doresc noapte buna.....sa dormiti bine si sa va treziti bucurosi si mai ales sanatosi
NOAPTE BUNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

>:D< :-*

Buna dimineata prieteni. Superb trandafr ninuca. Il pun langa cafeluta sa ne bucuram toti de el. Este tristut la mine, innorat, mai si ploua dar calm, fara strigaturi. Imediat am sa fac si eu tema de ieri. Am intarziat motivat. Am si martori dar, in alta casuta, aici fac repede cafeaua pana nu se scoala examinatii. Deci pun
iute la foc, imi adun borcanase si purced a face cafeluta. Hai sa incep cu felicitari multe, insotite de pupici si de o doza mare de mandrie pentru voi, examinatii nostrii. Sa mai pun un pic de concentrare, optimism, calm, rabdare, o doza mare de bafta si noroc si multa credinta. Peste toate pun binemeritata relaxare, liniste, pace, caldura sufleteasca, iubire, intelegere, placere, mangaiere si un strop de tandrete, alinare, altul de romantism si amintiri. Toti avem dorinte ascunse asa ca las loc si pentru voi ca sa completati. Indulcitorul este ODIHNA

si ... incepe sa sune telefonul. Il ignor in ideea ca si el pe mine. Ma pregatesc cu una alta pentru
, trimit telegrame catre traseistii de la campina si ploiesti sa ma astepte care cu ce are si unde poate si ....
. Il las sa faca galagie cat vrea si ma duc in baie sa ma pregatesc de drum
. Mai vorbesc una alta cu surioara si fiul meu si ....
. Imi iau medicatia si nu raspund. In asteptarea lui adi care era inca nehotarat in ce apa sa se scalde, imi continui relaxarea
. N-am ce face deschid si primesc on line sarcina de care fugisem toata dimineata.
pregatit de mare si
plec cu ovidiu la cumparat de
cu abonament. Dupa 2 ore de asteptare ne vine randul. Ma achit de sarcina si incep sa ma inveselesc pt ca ovidiu accepta sa-si ia un telefon pe punctele mele. De ce ma inveselesc? Pentru ca ieri a fost ziua lui. Plecam fericiti, el ca are telefon, eu ca, in sfarsit, am rezolvat si problema asta si mergem la restaurantul chinezesc
sa-l sarbatorim pe ovidiu. Dupa lupte grele cu 3 feluri de mancare ajung acasa si predau pachetul impricinatei. Este 4. S-a dus plaja mea. Ma gandesc sa-mi continui distractia pe plan local, asa ca
, fac un dans in jurul
. Fac repede un
si dau buzna pe calculator. Deschid calc si ma conectez. 

COSTINA scrie:va rog din tot sufletul sa ne rugam impreuna ca sa fie bine!

....ALTI NU AU PARASIT BUCATARIA..UF,STOMACUL ASTA NU POATE LUA SI EL O PAUZA DE CATEVA SAPTAMANI.. :)) SI CUM ZICEAM NUMAI BUCURII MAI MICI SAU MAI MARI SI LA URMA VAD TRISTETEA COSTINEI....DRAGA MEA SUNTEM ALTURI DE FAMILIA TA SI AI CONVINGERE CA DUMNEZEU VEGHEAZA ASUPRA NOASTRA SI PANA LA URMA TOTUL VA FI ASA CUM TREBUIE SI CUM VREA''EL''..... >:D<

draga costina ..cu caldura ne rugam ptr cumnatica ta ca totul sa fie bine si sanatosi!Cel desus vegheaza si cu siguranta va avea grija de ea!carmen scrie:COSTINA scrie:va rog din tot sufletul sa ne rugam impreuna ca sa fie bine!
Doamne, cel care ai zis oamenilor :" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestor copii ce se afla inca in pantecele mamei lor, si ajuta-i sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-le lor Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestor copii care n-au vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncii acestia si binecuvanteaza nasterea lor dupa multimea milostivirii Tale. Amin.

COSTINA scrie:Buna Bucurosi,
am trimis-o pe mama la plimbare cu Victor.
Eu sunt f tensionata, m-a sunat cumnata mea care e insarcinata cu 2 fetite, aseara i s-a rupt apa, dr o externeaza din spital si la 13 se va duce in altul, e departe, eu nu am cum sa o ajut, ea plange intruna, fetitele au aproape 29 de saptamani. E greu, ii tot spun ca DUMNEZEU are grija de bebelushi, dar plange,abia o pot linisti...scriu aici, ca sa-mi mai revin si eu si...pt ca stiu ca rugaciunea in grup ajuta, va rog din tot sufletul sa ne rugam impreuna ca sa fie bine!
va multumesc mult de tot si va iubesc!

cu toti cei dragi mie, unde fiecare sa face ce doreste. Mi-ar placea sa pot privii un copac pana la conjunctivita, sa stau intinsa pe iarba privind stelele pana se intorc oile la stana sau sa fac gratare pana se satura toti cainii de prin imprejurimi. Noaptea sa facem un foc mareeeeeeeee si sa cantam de sa ne auda sebi si se ne inscrie la ‚ mandre-s cantecele noastre’, apoi sa jucam canasta pe pedepse
si sa facem o
. Dimineata sa ne prinda care picotind pe undeva, care povestind dar, toti fericiti.

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Baidu [Spider], CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori