Sulfina scrie:Bucurosilor va doresc noapte buna.....sa dormiti bine si sa va treziti bucurosi si mai ales sanatosi
NOAPTE BUNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
COSTINA scrie:va rog din tot sufletul sa ne rugam impreuna ca sa fie bine!
draga costina ..cu caldura ne rugam ptr cumnatica ta ca totul sa fie bine si sanatosi!Cel desus vegheaza si cu siguranta va avea grija de ea!carmen scrie:COSTINA scrie:va rog din tot sufletul sa ne rugam impreuna ca sa fie bine!
Doamne, cel care ai zis oamenilor :" Cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul" binecuvantand nasterea de prunci, arata mila ta si acestor copii ce se afla inca in pantecele mamei lor, si ajuta-i sa se nasca la vremea de Tine randuita.
Da-le lor Doamne crestere fireasca, sanatate si putere.
Parinte Ceresc, Care porti de grija pasarilor cerului si infrumusetezi crinii tarinii, poarta de grija si acestor copii care n-au vazut inca lumina soarelui. Nu ne parasi pe noi robii Tai si ocroteste cu harul Tau pe pruncii acestia si binecuvanteaza nasterea lor dupa multimea milostivirii Tale. Amin.
COSTINA scrie:Buna Bucurosi,
am trimis-o pe mama la plimbare cu Victor.
Eu sunt f tensionata, m-a sunat cumnata mea care e insarcinata cu 2 fetite, aseara i s-a rupt apa, dr o externeaza din spital si la 13 se va duce in altul, e departe, eu nu am cum sa o ajut, ea plange intruna, fetitele au aproape 29 de saptamani. E greu, ii tot spun ca DUMNEZEU are grija de bebelushi, dar plange,abia o pot linisti...scriu aici, ca sa-mi mai revin si eu si...pt ca stiu ca rugaciunea in grup ajuta, va rog din tot sufletul sa ne rugam impreuna ca sa fie bine!
va multumesc mult de tot si va iubesc!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot] şi 46 vizitatori