gabrielle scrie:acum se relaxeaza un pic Dani la tv :)
florina scrie:Noapte buna dragelor! Ma iertati ca am cam plecat. dar unii pe mess imi tot faceau chemari. Va iubesc mult! Si maine pumnii strinsi cat putem . va :-* :-* :-* :-*
CLAUDIA scrie:NYNNA ,VAD CA TE-AI DISTRAT PE CINSTE IN COMPANIA AMELIEI..NU CUMVA ZIUA EI E PE 19?AAAA AM INTELES ,PETRECETI 3 ZILE SI 3 NOPTI CA IN POVESTI,,,NU? >:D<
CLAUDIA scrie:florina scrie:Noapte buna dragelor! Ma iertati ca am cam plecat. dar unii pe mess imi tot faceau chemari. Va iubesc mult! Si maine pumnii strinsi cat putem . va :-* :-* :-* :-*
AHA CARE VA SA ZICA ASA ISI PERTEC UNI NOPTILE IN CONCEDIU... :))
CLAUDIA scrie:OFELIA DRAGA VAD CA NICI TU NU DUCI LIPSA DE DISTRACITE...MI-A PLACUT FOARTE MULT SI CHIAR MI-AM IMAGINAT CUM A FOST VIZITA TA ACOLO SI PRIMIREA..FELICITARI ESTI O ARTISTA SUPER.. >:D<
nynna scrie:>:D< >:D< buna bucuroaselor..mai sunt si eu peaici...chiar daca mai "chiulesc"putin..dar sunt cu un ochi la teoviziune... :) :) si cu un chila voi!![]()
![]()
![]()
CLAUDIA scrie:VAD CA IAR AM RAMAS SINGURICA..NU-I NIMIK PLEC SI EU PUTIN AFARA SA MANANC NISTE SEMINTE...UPS SEMINTE AM ZIS? VOIAM SA SPUN INGHETATA.. :))
ofelia scrie:nynna scrie:>:D< >:D< buna bucuroaselor..mai sunt si eu peaici...chiar daca mai "chiulesc"putin..dar sunt cu un ochi la teoviziune... :) :) si cu un ochi la voi!![]()
![]()
![]()
stiam ca iesti cu ochii impartiti .....nu vrei sa-ti scape nimic .... :)) :)) :))
pupici .... :-* :-* :-*
Sulfina scrie:Va pup bucuroaselor
La examen, miercuri care a trecut a fost bine. Dar miercurea asta .....mai vedem... Si apoi mai e doar unul.............!!!!!!!!!!!!!!
In rest nimic nou. Sunt mai libera...ptr. ca fiica mea a luat vacanta. Dar sa nu crede-ti ca am mai mult timp la calc. nUUUUU![]()
Noroc ca pe seara mai pleaca la plimbare. ca altfel .....
Astept concediu cu nerabdare. Si ca sa puna capac la toate, sotul meu propriu si personal m-a anuntat azi ca nu poate pleca in iulie in co.
Imi venea sa-l halesc.....................
nynna scrie: Buna Zana draga..pina revii eu ma duc sa fac baita si sa imi tremin desenul!apoi intre timpsa stau la vorba cu voi!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori