Catutza scrie:te iubesc Zana mea cea buna
te ador Clauditza
te imbratisez cu cel mai mare drag chiuitoarea mea favorita, Gabrielle :)
gabrielle scrie:ma descurc ofelia cu dusuri si ventilatornp ce :-*
Catutza scrie:vineri nu am fost la emisiune pentru ca am ..
fost implicat intr-un modest accident de circulatie, veneam cu seful de la serviciu etc etc.. dar ... nu trecu` bine o saptamana si eram duminica seara cu o foarte buna prietena in masina ei proprie si personala, la un semfaor neatentia prietenei a propulsat-o in "dosul" autoturismului din fata noastra :)
ca atare am concluzionat ca in weekend sa circul numai si numai cu metroul...
important este ca si a doua oara nu am patit absolut nimic :)
nynna scrie::) URAAAAAAAAAAAAAAAAA!sunt un BUCUROS..cu acte in regula.... #:-S #:-S ..si am tot scris ..si am scris..par exp.:D
ofelia scrie:
buna , ninnutza , vad ca ai facut cafeluta pt bucurosi .....ZANA n-a reusit sa o pregateasca pt ca ....netul ii joaca feste ....)
tu ce-ai mai facut astazi ...ti-ai terminat desenul ....?
CRISSTINICA scrie:DE FAPT AR FI TREBUIT SA MA GANDESC CA ANUL ASTA TREBUIE SA MA INNOIESC, PRIMUL SEMN MI L-A DAT FRIGIDERUL CARE S-A SRICAT LA SCURT TIMP DUPA CE-A IESIT DIN GARANTIE SI A TREBUIT SA-L REPAR. FRATILOR, AI ZICE CA AM O CASA PLINA DE HARBURI, DAR VA JUR CA NU-I ASA!! SE PETRECE CEVA!APROPO DE REPRATII ASEARA AM REPARAT SI PLASA DE TZANTZARI CA SE SLABISE SI CUM SUNT SINGURA ACASA MOMENTAN A TREBUIT SA MA OCUP. UITE O INTREBARE PENTRU FETE: VA PRICEPETI SA REPRATI CATE CEVA PRIN CASA?
gabrielle scrie:as veni dar nu am cum :( ca Dani e cu examenu si lui Andu i sa umflat un degetel :sup:
ofelia scrie:
se posteaza greu mesajele pt ca si netul meu este NESUFERIT ......! :(
nynna scrie:ofelia scrie:
buna , ninnutza , vad ca ai facut cafeluta pt bucurosi .....ZANA n-a reusit sa o pregateasca pt ca ....netul ii joaca feste ....)
tu ce-ai mai facut astazi ...ti-ai terminat desenul ....?
desenul il poti vedea draga mea la taraba!
Tu ce ai facut azi? :)
:) :)gabrielle scrie:va pupic atat am avut loc :-* >:D< intru mai pe seara sa va citesc :x
gabrielle scrie:va pupic atat am avut loc :-* >:D< intru mai pe seara sa va citesc :x
CRISSTINICA scrie:DE FAPT AR FI TREBUIT SA MA GANDESC CA ANUL ASTA TREBUIE SA MA INNOIESC, PRIMUL SEMN MI L-A DAT FRIGIDERUL CARE S-A SRICAT LA SCURT TIMP DUPA CE-A IESIT DIN GARANTIE SI A TREBUIT SA-L REPAR. FRATILOR, AI ZICE CA AM O CASA PLINA DE HARBURI, DAR VA JUR CA NU-I ASA!! SE PETRECE CEVA!APROPO DE REPRATII ASEARA AM REPARAT SI PLASA DE TZANTZARI CA SE SLABISE SI CUM SUNT SINGURA ACASA MOMENTAN A TREBUIT SA MA OCUP. UITE O INTREBARE PENTRU FETE: VA PRICEPETI SA REPRATI CATE CEVA PRIN CASA?
nynna scrie:Ai fost tare harnicuta bravo..ai energie nu gluma pe caldura asta!1Mult succesla spectacolul din iulie! >:D< :-*
CRISSTINICA scrie: CE MAI FACETI BUN DE MANCARE FETELOR, CA SA STIU CE SA-I PROPUN LUI MARIUS SA GATEASCA :D
malimai scrie:Buna noapte va urez ca ziua vine dupa.
Vad ca Adi incearca sa ambitioneze bucurosii la cat mai multe postari.Credeam ca rangul de 'bucuros MAXIM' e cel mai mare,dar se pare ca acum sunt doar 'bucuro'.
Nu-i bai,ne facem noi mari.
Noapte buna!!!
Jokep scrie:Am aparut si eu!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori