malimai scrie:LA MULTI ANI! Adina,iubitului tau fiu.Iti doresc pt el tot ceea ce-i mai bun pe lumea asta si sa intalneasca in viata numai oameni care sa-l iubeasca.sa fie sanatos si sa te bucuri de el.
carmen scrie: Am plecat si eu la culcare.
examinatilor nostri maine
carmen scrie: Ce bine ca este duminica. Inca o zi de chiuleala si de relaxare totala pentru unii. Examinatii nostri nu cred ca stau tot atat de ralaxati ca noi. Grea luna pentru ei.
Daca tot nu am somn am sa fac cafeluta, ca poate examinatii nostri invata la ora asta si le-ar prinde bine o cafeluta. Buna dimineata Florina. Stai ca acum e gata. Uff trebuie sa alerg. Imi iau avant, pun pe foc si imi aduc borcanasele mai aproape. Gata. Pentru ca este o zi de examene incep cu cateva lingurite bune cu incredere, succes si mai multe cu bafta. Sa mai adaug cateva lingurite cu perseverenta, orgoliu, rabdare, reusita, speranta, vise. Spuneam ca-i duminica asa ca un strop de relaxare nu strica, sau gingasie, ori frumusete, candoare, bucurie, dorinta, multa dragoste pusa din tot sufletul. Aroma deosebita a cefelutei de astazi o da prietenia si iubirea asa ca nu ma voi zgarcii si voi rasturna borcanasele pregatite pentru ziua de astazi. Pentru o duminica perfecta indulcitorul este MAGIE.
Sa aveti o duminica magica in care sa vi se indeplineasca cele mai ascunse dorinte.
fly scrie:carmen scrie: Ce bine ca este duminica. Inca o zi de chiuleala si de relaxare totala pentru unii. Examinatii nostri nu cred ca stau tot atat de ralaxati ca noi. Grea luna pentru ei.
Daca tot nu am somn am sa fac cafeluta, ca poate examinatii nostri invata la ora asta si le-ar prinde bine o cafeluta. Buna dimineata Florina. Stai ca acum e gata. Uff trebuie sa alerg. Imi iau avant, pun pe foc si imi aduc borcanasele mai aproape. Gata. Pentru ca este o zi de examene incep cu cateva lingurite bune cu incredere, succes si mai multe cu bafta. Sa mai adaug cateva lingurite cu perseverenta, orgoliu, rabdare, reusita, speranta, vise. Spuneam ca-i duminica asa ca un strop de relaxare nu strica, sau gingasie, ori frumusete, candoare, bucurie, dorinta, multa dragoste pusa din tot sufletul. Aroma deosebita a cefelutei de astazi o da prietenia si iubirea asa ca nu ma voi zgarcii si voi rasturna borcanasele pregatite pentru ziua de astazi. Pentru o duminica perfecta indulcitorul este MAGIE.
Sa aveti o duminica magica in care sa vi se indeplineasca cele mai ascunse dorinte.
Multumesc Zana Cea( mai)Buna! :-5
Ii multumesc lui Dumnezeu ca exista asa oameni minunati ca voi si ca mi`a ingaduit sa va cunosc.
nynna scrie:Tot eu sunt! Astazi sunt si un "pik" trista ! deoarece e ziua iubitului meu sot face 47 de ani si el e departe pe mare si sunt tare singura...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot] şi 46 vizitatori