• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde malimai » Sâm Feb 10, 2007 7:29 pm

LA MULTI ANI! Adina,iubitului tau fiu.Iti doresc pt el tot ceea ce-i mai bun pe lumea asta si sa intalneasca in viata numai oameni care sa-l iubeasca.sa fie sanatos si sa te bucuri de el.
malimai
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde nynna » Sâm Feb 10, 2007 7:38 pm

malimai scrie:LA MULTI ANI! Adina,iubitului tau fiu.Iti doresc pt el tot ceea ce-i mai bun pe lumea asta si sa intalneasca in viata numai oameni care sa-l iubeasca.sa fie sanatos si sa te bucuri de el.

LA multi ani si din partea mea! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 Imagine

Imagine

Mii de pupicei ingersului ! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde fly » Sâm Feb 10, 2007 9:36 pm

Noapte buna mai somnorosilor! si petrecere frumoasa (prietenii stiu de ce :-5 )
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Feb 10, 2007 10:07 pm

Imagine Am plecat si eu la culcare.
ImagineImagineImagineImagineImagine examinatilor nostri maine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde nynna » Sâm Feb 10, 2007 10:16 pm

carmen scrie:Imagine Am plecat si eu la culcare.
ImagineImagineImagineImagineImagine examinatilor nostri maine

Doamne Carmen ma uimesti cu imaginile tale magnifice si dragute!
si eu va doresc Somnik pufos!
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Feb 10, 2007 10:29 pm

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagineImagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Feb 11, 2007 2:56 am

Imagine Ce bine ca este duminica. Inca o zi de chiuleala si de relaxare totala pentru unii. Examinatii nostri nu cred ca stau tot atat de ralaxati ca noi. Grea luna pentru ei.
Daca tot nu am somn am sa fac cafeluta, ca poate examinatii nostri invata la ora asta si le-ar prinde bine o cafeluta. Buna dimineata Florina. Stai ca acum e gata. Uff trebuie sa alerg. Imi iau avant, pun Imagine pe foc si imi aduc borcanasele mai aproape. Gata. Pentru ca este o zi de examene incep cu cateva lingurite bune cu incredere, succes si mai multe cu bafta. Sa mai adaug cateva lingurite cu perseverenta, orgoliu, rabdare, reusita, speranta, vise. Spuneam ca-i duminica asa ca un strop de relaxare nu strica, sau gingasie, ori frumusete, candoare, bucurie, dorinta, multa dragoste pusa din tot sufletul. Aroma deosebita a cefelutei de astazi o da prietenia si iubirea asa ca nu ma voi zgarcii si voi rasturna borcanasele pregatite pentru ziua de astazi. Pentru o duminica perfecta indulcitorul este MAGIE. Imagine Imagine Imagine
Sa aveti o duminica magica in care sa vi se indeplineasca cele mai ascunse dorinte. Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Feb 11, 2007 3:07 am

Daca este o zi magica ma grabesc sa vin Imagine cu micul dejun mai ales ca-l vad si pe sefu pe aici. Buna dimineata adi.
Am pregatit masa Imagine Sa vad cu ce va umplu farfuriile. Am gasit ceva bun si doar scos din cuptor Imagine Pentru cei care au de lucru le-am pregatit si o tavita cu Imagine. Normal ca-l las si pe el Imagine sa va ofere tot ceea ce mai doriti
Sa nu uit tortul din partea noastra pentru adi, puiutul adinei Imagine, chiar daca pana pe 13 februarie mai este ceva timp.
N-am uitat nici de fructe Imagine sau Imagine , ori Imagine, nici chiar o salata de fructe n-ar fi rau Imagine

O duminica perfecta Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde adrian » Dum Feb 11, 2007 3:22 am

Buna dimineata Carmen, cate bunataturi... le-am papat cam pe toate :-11 dar... am mai lasat ceva si pentru voi. :-40

O duminica minunata !

Multumim sefa de la bucatarie ca ne hranesti zilnic sufletul!
adrian
membru
membru

Mesajde fly » Dum Feb 11, 2007 3:23 am

carmen scrie:Imagine Ce bine ca este duminica. Inca o zi de chiuleala si de relaxare totala pentru unii. Examinatii nostri nu cred ca stau tot atat de ralaxati ca noi. Grea luna pentru ei.
Daca tot nu am somn am sa fac cafeluta, ca poate examinatii nostri invata la ora asta si le-ar prinde bine o cafeluta. Buna dimineata Florina. Stai ca acum e gata. Uff trebuie sa alerg. Imi iau avant, pun Imagine pe foc si imi aduc borcanasele mai aproape. Gata. Pentru ca este o zi de examene incep cu cateva lingurite bune cu incredere, succes si mai multe cu bafta. Sa mai adaug cateva lingurite cu perseverenta, orgoliu, rabdare, reusita, speranta, vise. Spuneam ca-i duminica asa ca un strop de relaxare nu strica, sau gingasie, ori frumusete, candoare, bucurie, dorinta, multa dragoste pusa din tot sufletul. Aroma deosebita a cefelutei de astazi o da prietenia si iubirea asa ca nu ma voi zgarcii si voi rasturna borcanasele pregatite pentru ziua de astazi. Pentru o duminica perfecta indulcitorul este MAGIE. Imagine Imagine Imagine
Sa aveti o duminica magica in care sa vi se indeplineasca cele mai ascunse dorinte. Imagine

Multumesc Zana Cea( mai)Buna! :-5
Ii multumesc lui Dumnezeu ca exista asa oameni minunati ca voi si ca mi`a ingaduit sa va cunosc.
fly
membru
membru

Mesajde Romy » Dum Feb 11, 2007 5:59 am

Buna dimineata ! Si pupitei Imagine la toata lumea ! Chear si celor care au luat note bune la examene ! Celor mici , celor mari , celor care pregatesc "cafelutele " si " masutele " (pe care le-am cam sarit Imagine In ultima vreme
Da nu aveti griji sper sa recuperez "pierderea "(Imagine O sa-mi las "bucatica " de-oparte si am sa ma apuc de infulecat Imagine "voiniceste"
Mai iau o gurita Imagine si o intind Imagine La noi azi se lucreaza Ieri nu !
O! Sa nu uit ceva pentru semafor ! Imagine Imagine
Imagine O zi de odihna desavirsita!
De "linga" tara in care Sfincsi stau de vorba cu Nilul sfint
Va transmit mesaj de "pace" prosperitate si avint !
Imagine
"cine ma ia prea in serios, m-a inteles gresit!"
Romy
membru
membru

Mesajde nynna » Dum Feb 11, 2007 1:41 pm

fly scrie:
carmen scrie:Imagine Ce bine ca este duminica. Inca o zi de chiuleala si de relaxare totala pentru unii. Examinatii nostri nu cred ca stau tot atat de ralaxati ca noi. Grea luna pentru ei.

Multumesc Zana Cea( mai)Buna! :-5
Ii multumesc lui Dumnezeu ca exista asa oameni minunati ca voi si ca mi`a ingaduit sa va cunosc.

Uneorii cuvintele palesc in fata acestor bunatati si mai ales nu ma pot exprima in cuvinte ce a ce simt atuci cind va citesc ..o nemarginita dragoste si prietenie!Va sarut ,va iubesc si sunt fericita ca v-am cunoscut si ca existati! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde Jokep » Dum Feb 11, 2007 1:58 pm

Carmen daca tot pregatesti virtual mancare,ne primesti la tine in tg. mures sa ne faci mancare adevarata? :-17
Jokep
membru
membru

Mesajde nynna » Dum Feb 11, 2007 2:17 pm

Tot eu sunt! Astazi sunt si un "pik" trista ! deoarece e ziua iubitului meu sot face 47 de ani si el e departe pe mare si sunt tare singura...Imagine

Uneori singuratate doare... :-5
Imagine
Imagine :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde malimai » Dum Feb 11, 2007 4:44 pm

VA SALUT SI EU,CU INTARZIERE.NU E DIMINEATA,DAR MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA.NU PREA AM TIMP NICI SA VA CITESC CUM TREBUIE,DAR IMI FAC PANA LA URMA.
CARMEN,ESTI PRIETENA NOASTRA DESAVARSITA SI ITI MULTUMIM PT BUNATATURI SI MULTUMIM TUTUROR PRIETENILOR NOSTRII DRAGI CARE SE GANDESC LA NOI,SCOLAREII.Imagine

NINA,DRAGA NOASTRA,LA MULTI ANI,IUBITULUI TAU SOT.
E MARINER?IMI PARE RAU CA NU POTI FI ALATURI DE EL,DAR VINE EA SI VREMEA AIA!
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Dum Feb 11, 2007 4:48 pm

ROMY,PRIETENE SE PARE CA SI TU TRECI DOAR SA NE SALUTI.DACA O TII TOT ASA,ACUSICUTA TE AJUNG LA NR. DE MESAJE.PAI SE POAAAATE?

Imagine

UNDE-TI ESTE ANTRENAMENTUL?
malimai
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Feb 11, 2007 4:57 pm

Imagine Am intrat numai sa va spun ca florina a Imagine examenul.
ImagineImagineImagineImagineImagine
Asteptam Imagine
Am plecat la Imagine. Pe mai tarziu.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Feb 11, 2007 5:14 pm

Jokep scrie:Carmen daca tot pregatesti virtual mancare,ne primesti la tine in tg. mures sa ne faci mancare adevarata? :-17

Oricand dragi prieteni dar, pe rand ca am doar 2 camere. :-20
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Feb 11, 2007 5:28 pm

nynna scrie:Tot eu sunt! Astazi sunt si un "pik" trista ! deoarece e ziua iubitului meu sot face 47 de ani si el e departe pe mare si sunt tare singura...

ImagineImagine
ImagineImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
Sa fie sanatos si sa aiba vand din pupa.
Cum adica esti singura? Dar copiii? Dar noi? :-4
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde amika » Dum Feb 11, 2007 8:41 pm

Dragostea constă în dorinta de a da ce este al tău altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

Emanuel Swdernborg
amika
membru
membru

Mesajde nynna » Dum Feb 11, 2007 9:21 pm

:-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 Multumesc mult ca sunteti alturi de mine!Multumesc ptr urari!Va iubesc dragi mei prieteni ai bucuriei! :-5 :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Feb 11, 2007 10:43 pm

O noapte Imagine va doresc
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde fly » Lun Feb 12, 2007 2:44 am

La multi ani ! Gigi acolo pe marea ce o iubeste asa mult Nina.
Multumesc pentru incurajari Zana si sigur dau de baut , sper sa ma pupe si Romy chiar daca am luat examenul :-20 .
Va sarut pe toti .
Sa aveti o saptamana MAXIMA plina de realizari si prieteni asa buni ca voi.
fly
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Feb 12, 2007 4:46 am

Imagine Am inceput o noua saptamana dar nu una obisnuita. O saptamana bogata in evenimente. Scoala, onomastici, examene, iubire. Cum ziceam, bogata saptamana. Ia sa nu mai pierd eu timpul cu povesti si sa fac cafeluta ca imediat fluiera la mine Imagine sa plec la lucru.
Apa clocoteste Imagine asa ca imi aduc borcanasele si ma apuc de treaba. Nu mai pun cu lingurita, rastorn cateva granule de avant, vointa, ambitie, optimism si curaj. Mai pun cativa stropi de incredere, sinceritate, credinta, cumpatare, bunatate, fericire, mangaiere. Mai am loc oare? Sigur. Nu stiu cum se face dar multe incap in ibricelul nostru. Am si pentru astazi un borcanas pregatit cu prietenie pe care binenteles ca-l golesc in ibricel. Cum sa incepem o noua saptamana fara bucurie, zambet, copilarie si candoare? Aproape am terminat. Stiti regula casei. Completati. Bun, ENERGIE va fi indulcitorul zilei de astazi. Imagine Imagine

Sa aveti energie sa treceti peste orice obstacol pe care-l intalniti astazi. Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Feb 12, 2007 4:51 am

Imagine
Azi incepe scoala asa ca trebuie sa bucataresc mai mult.
V-am pregatit Imagine chiar si o Imagine Oare este suficient? Pun repede si de o Imagine si pana va sculati este gata.
Pentru mai multa energie Imagine
Pachetelul sa nu-l uitati acasa Imagine
O zi usoara va doresc Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?