CLAUDIA scrie: POATE ADI SA IMI DEA O MANA DE AJUTOR CA VAD CA SE PRICEPE..
cu mare placere!
@Gabi
gabii pai te rog sa mai chiui ca sa ne simte bine!!!
adi scrie:CLAUDIA scrie: POATE ADI SA IMI DEA O MANA DE AJUTOR CA VAD CA SE PRICEPE..
cu mare placere!
@Gabi
gabii pai te rog sa mai chiui ca sa ne simte bine!!!
CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:sury sa nu uiti de poze vrem multe poze de pe acele meleaguri :-*
DOAMNE ,DACA AS AVEA PUTERE V-AS LUA PE TOTI CU MINE SA VEDETI CE FRUMOS E ARADUL COPILARIEI MELE..
gabrielle scrie:tu incantane cu vocea tu ofelia :-* eu sunt cu chiuitu
gabrielle scrie:ok pentru boss un iuiuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)) :)) :)) :)) e bine boss
ofelia scrie:gabrielle scrie:tu incantane cu vocea tu ofelia :-* eu sunt cu chiuitu
hai nu fi rautacioasa ....la cantec se si chiuie ....n-ai vazut stilul meu de... chiuit ....? :)) :)) :))
CLAUDIA scrie:VAD CA PLAY-BACK-UL MEU NU MAI ARE CAUTARE..O SA MA REPROFILEZ..MA FAC SUFLEOARE PARCA ASA LE ZICE LA AIA DE STAU DUPA CORTINA SI LE SUFLA CELOR CARE UITA.. :))
gabrielle scrie:ofelia scrie:gabrielle scrie:tu incantane cu vocea tu ofelia :-* eu sunt cu chiuitu
hai nu fi rautacioasa ....la cantec se si chiuie ....n-ai vazut stilul meu de... chiuit ....? :)) :)) :))
:-10 scuze eu stiu ca tu sti mai bine sa chiui dar ma dadeam si eu mare dar nu mi a iesit
ofelia scrie:
hai sa si cant ceva ....asa ...ce-mi vine pe moment .....
foaie verde ca aluna
seara cand rasare luna
neica imi facea cu mana
sa ma duc in poienita
si sa imi dea o gurita ...
auu uua ..... ua maaaaaaaa....
e bine ....? :)) :)) :))
gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:VAD CA PLAY-BACK-UL MEU NU MAI ARE CAUTARE..O SA MA REPROFILEZ..MA FAC SUFLEOARE PARCA ASA LE ZICE LA AIA DE STAU DUPA CORTINA SI LE SUFLA CELOR CARE UITA.. :))
da sury asa se numesc :) dar nu esti tu din aia tu intri in cor
Jokep scrie:CLAUDIA scrie:SALUTARE JOKEP...CE FACI FATA DRAGA TE RELAXEZI..''IN ACEASTA NIMUNATA SERA DE IUNIE''?
Ma relaxez dar nu mai pot de cald
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot] şi 44 vizitatori