CLAUDIA scrie:SURY,MAINE O LUATI IAR DE COADA...?BINENTELES CA SUNTEM ALTURI DE DANY..POATE VA AVEA MAI MULT NOROC..SUNT CU GANDUL LA EL..
mersi sury :-* :-* sper sa aibe mai mult noroc :)
CLAUDIA scrie:SURY,MAINE O LUATI IAR DE COADA...?BINENTELES CA SUNTEM ALTURI DE DANY..POATE VA AVEA MAI MULT NOROC..SUNT CU GANDUL LA EL..
Jokep scrie:CLAUDIA scrie:SALUTARE JOKEP...CE FACI FATA DRAGA TE RELAXEZI..''IN ACEASTA NIMUNATA SERA DE IUNIE''?
Ma relaxez dar nu mai pot de cald
CLAUDIA scrie:LA CAT FUMEZ STAI LINISTITA...CA NU MA MAI TIN ASA DE BINE PLAMANII..
gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:SURY,MAINE O LUATI IAR DE COADA...?BINENTELES CA SUNTEM ALTURI DE DANY..POATE VA AVEA MAI MULT NOROC..SUNT CU GANDUL LA EL..
CLAUDIA scrie:LA CAT FUMEZ STAI LINISTITA...CA NU MA MAI TIN ASA DE BINE PLAMANII..
nynna scrie:gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:SURY,MAINE O LUATI IAR DE COADA...?BINENTELES CA SUNTEM ALTURI DE DANY..POATE VA AVEA MAI MULT NOROC..SUNT CU GANDUL LA EL..
multa ,multa bafta lui DANY....si o sa fie BINE! >:D<
gabrielle scrie:celui mic al meu i se facu foame asa ca daca cumva dispar sa sti ca sunt pe la bucatarie
ofelia scrie:
gabrielle ii tin pumnii baiatului ....o sa ma rog pt el sa fie cu mintea limpede si sa fie pe subiect( daca da testare) sau daca e vb de rezultat sa fie unul bun sa poata intra la liceu ..... :-* :-* :-*
nynna scrie::( :( oribil arata ..cludia ...mai lasa-le mama de tigari...fata frumoasa.... >:D< >:D< >:D<
CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:celui mic al meu i se facu foame asa ca daca cumva dispar sa sti ca sunt pe la bucatarie
SI VALI VOIA NISTE FELIUTE DE PAINICA CU FINETTI DAR LA ORA ASTA NICI VORBA SA II MAI DAU MANCARE..
CLAUDIA scrie:AZI LA SRTAND IN 2 ORE A MACAT DE 3 ORI...CRED CA DIN CAUZA APEI..SI MANACT SANATOS NU CIUGULIT..
..ok de acum o sa fie subiect tabu ..ptr mine ..mii de scuze! :)CLAUDIA scrie:nynna scrie::( :( oribil arata ..cludia ...mai lasa-le mama de tigari...fata frumoasa.... >:D< >:D< >:D<
DECI DUPA CUM STITI SAU NU STITI NU VREAU SA VB DESPRE SUBIECTUL ACESTA..NU VREAU SA SUPAR PE NIMENI DAR ...
nynna scrie:pe caldurile acestea ...nu pre e chef de mancarica.... #:-S #:-S #:-S :(
gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:celui mic al meu i se facu foame asa ca daca cumva dispar sa sti ca sunt pe la bucatarie
SI VALI VOIA NISTE FELIUTE DE PAINICA CU FINETTI DAR LA ORA ASTA NICI VORBA SA II MAI DAU MANCARE..
ii dau ca nu a mancat nimic de la caldura #:-S
ofelia scrie:gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:celui mic al meu i se facu foame asa ca daca cumva dispar sa sti ca sunt pe la bucatarie
ii dau ca nu a mancat nimic de la caldura #:-S
gabrielle , hraneste-tipruncul si trimite-l la culcare ....
e foarte important sa fie odihnit la testare .... )
pupici multi :-* :-* :-* :-*
bafta sa fie .... :-* :-* :-*
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori