Buna dimineata dragi sufletului meu. Ce lume harnica pe aici si eu sa nu stiu. Moama (vorba claudiei) adi, ce harnic dar si ce cantaret esti. Sa nu-l credeti. Canta de nici sa mori nu-ti vine. Te apuca asa un dor de duca si-ti aduce aminte ca ai treaba in cu totul alta directie decat a lui. Harnicut si cantaret dar de ce liliac? Mi-a soptit mie cineva ca pierde noptile dar n-am vrut sa-l cred. Daca tot sta noaptea pe aici de ce nu face si cafeaua.

?. Sa pun repedede cafeluta pana nu se intampla una alta

deja este pe foc iar borcanasele stau insirate pe policioara curioase cu care incep. Ei bine, cu vacanta. Apoi un strop de relaxare, somn si odihna, presar multe planuri de vacanta, multa dorinta, vis, speranta si un praf de bani. Mai adaug perseverenta, intelegere, emotii, copilarie cu amintirile ei, picur pentru fiecare zambete si iubire, sanatate, distractie, buna dispozitie si intalniri placute. Stiti voi ca este loc pentru dorintele fiecaruia asa ca ... completati. E dulce placerea de a face ce-ti trazneste dar, parca, lipseste ceva ca sa fie mai dulce. DESFATARE.
Va doresc o zi in care sa va lasati mangaiati de dorul de vacanta, cu emotiile si bucuriile ei