CLAUDIA scrie:AS VENI URGENT DAR MA RETINE CEVA...PORTOFELU' :))
...Si de-aia ai plecat la piata ? Sa cauti alt portofel ?

ofelia scrie:adinaaaaaaaaaaaaa...bine-ai venit ...!.. .pe unde ai fost draguta ... ? i-a spune tot ....sunt numai ochi si.....ochi ..... :))
CLAUDIA scrie:DING,DING,DING...BUCUROASELOR PE UNDE SUNTETI..?VA SPUN BUNA ZIUA...CA DE OBICEI CU INTARZIERE LA CAFEA...DEH DIMINEATA MI-E OCUPATA CU VALI.. >:D<
Adina scrie:ofelia scrie:adinaaaaaaaaaaaaa...bine-ai venit ...!.. .pe unde ai fost draguta ... ? i-a spune tot ....sunt numai ochi si.....ochi ..... :))
Buna, Ofelia ! Pai , pe unde sa umblu ? Imi prind urechile printre materii si ma plimb printre examene :D , asa ca ....o perioada sunt cam absenta de "pe-acasa" dar ma gandesc tot timpul cu drag la bucurosii mei ! >:D<
Adina scrie:ofelia scrie:adinaaaaaaaaaaaaa...bine-ai venit ...!.. .pe unde ai fost draguta ... ? i-a spune tot ....sunt numai ochi si.....ochi ..... :))
Buna, Ofelia ! Pai , pe unde sa umblu ? Imi prind urechile printre materii si ma plimb printre examene :D , asa ca ....o perioada sunt cam absenta de "pe-acasa" dar ma gandesc tot timpul cu drag la bucurosii mei ! >:D<
steff scrie:'ntz tuturor :-*
la mine mai greu cu trezitul [asta e ce'mi place la inceput de vacante: sa te trezesti cand simti ca efectiv nu mai poti dormi :D mai ales la cate nopti am pierdut in ultima perioada, imi prinde bine]...deci printre cascaturi, am nimerit mai greu drumul spre forum si v'am si auzit mai greu..
dar s'au marit ochii cand am vazut ca a trecut si adina pe aici >:D< [intreaba elicopterul de tine :-10 ]
CLAUDIA scrie:DRAGELOR NUMAI PUTIN AM LIPSIT SI ATI SCRIS 2 PAGINI..HARNICUTELOR...M-A PRINS O PLOAIE SI M-A MURAT PANA LA TANGA :))
CLAUDIA scrie:OFELIA DRAGA...TOT CU TERMOPANELE?ERA O MELODIE DE-A LU'CHILIAN CU TERMOPANELE...CRED CA SE POTRIVEA SITUATIEI TALE..TE IMBRATISEZ SI ASTEPT INTALNIREA DE MI-AI PROMIS-O.... >:D<
CLAUDIA scrie:FELICITARI ADINUTA..UN BUCUROS NU SE DEZMINTE NICIODATA..SPER CA AU AVUT EFECT SI GANDURILE NOASTRE INTREPTATE CATRE TINE.. >:D<
CLAUDIA scrie:OFELIA DRAGA MAINE AM PROGRAM DAR DE LA ORA 16 30 PANA ATUNCI SUNT LIBERA ...CE PROPUI..?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 2 vizitatori