CE BINE E CA POTI! EU CAM RAR ASEARA INSA AM BOCIT UN PIC LA ANATOMIA LUI GREY, CA MI-AM ADUS AMINTE DE CEVA PERSONAL. CHIAR, MAI URMARESTE CINEVA SERIALUL ASTA? MIE NU MI-A SCAPAT NICI UN EPISODgabrielle scrie:eu cand sunt nervoasa incep sa plang :( asa ma descarc :-10

de rememorare a evenimentelor ....nu mai vorbesc .....toata noaptea ma perpelesc , nu pot dormi si gandesc cum sa ma comport cu persoana ca sa simta repulsie... de multe ori ii tratez cu indiferenta pt ca stiu ca doare ....sau ...cand cu gandul nu gandeste , si este la necaz, ajut persoana care mi-a vrut raul .....consider ca e cea mai usturatoare palma ....CRISSTINICA scrie:EU AM MOMENTE CAND DUPA O CEARTA TOT REMEMOREZ CE S-A SPUS SI MA TOT GNDESC CE-AS FI PUTUT SA ZIC SI MOR DE CIUDA INCA O BUCATA. E ASA DE RAU....ofelia scrie:
eu am alte reactii cand ma enervez ......o las pe respectiva persoana sa se exprime cum doreste ...sa aflu ce vrea de fapt ....ii rad in nas ....incep sa o ironizez si cand cu gandul nu gandeste o pedepsesc exemplar sa nu ma uite niciodata ....cand nu ma vede nimeni ,de ciuda plang pt a ma descarca nervos....)

gabrielle scrie:eu am iesit intru diseara va pupic si aveti grija de voi >:D< :-* atat am avut loc la calculator

carmen scrie:Ieri tema nu s-a facut. Normal, a fost multa fericire in casa noastra. Daca ma gandesc bine si tema a fost facuta.
Nu uitati ca suntem bucurosi :D deci stilul ar trebui sa fie vioi si presarat cu glume
Va asteptsa dezvoltati tema pe 'Ce'ar fi sa ne intalnim'
Spor la postat
)

Adina scrie:Am plecat ! Pana la reintalnirea noastra , va doresc tuturor sa aveti parte de zile minunate si prieteni adevarati ! :-* >:D<

)[/quote] AM SA CAUT IN BUZUNARUL ZGLOBIU. SA MA SCUTUR DE CALDURA, CA ERAM MAI SPIRTOASA CANDVA.... :)

CRISSTINICA scrie:Nu uitati ca suntem bucurosi :D deci stilul ar trebui sa fie vioi si presarat cu glume [img
Va astept [img]sa dezvoltati tema pe 'Ce'ar fi sa ne intalnim'
Spor la postat [img]http[/img]
)[/quote] AM SA CAUT IN BUZUNARUL ZGLOBIU. SA MA SCUTUR DE CALDURA, CA ERAM MAI SPIRTOASA CANDVA.... :) 

amika scrie:
Bună ziua dragii mei bucuroşi !
Am intrat un pic să vă salut şi să vă mulţumesc pentru urări .
Aş sta şi eu toată ziua cu voi dar timpul e prea scurt aşa că vă pupik dulce !
Cu mult dor şi drag
amika-Amelia

COSTINA scrie:A nascut cumnata mea! Sunt matushica si ma rog sa fie bine-bine!pt ca...una dintre fetite are hemoragie interna si ceva probleme...si cealalta acum e bine si sa speram ca injectia pt dezvoltarea plamanilor nu va avea repercusiuni.
Rugaciunea, credinta e ceea ce ne-a ramas!
In timp ce aflam vestile despre fetita cu probleme si vb la telefon, degetele mainii stangi au inceput sa mi se umfle, sa se-ntareasca. timp de vreo 30 minute nu le-am putut indoi. am venit din timp acasa, am stat in pat si acum e ok. cred ca de la caldura adunata cu vesti nu tocmai bune...
eu va pup pe toti si...o sa mai intru zilele astea

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Baidu [Spider], CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori