>:D< >:D< >:D<ofelia scrie:
buna seara bucurosilooooooooooor .....! va astept la portita sa va
imbratisez ......... >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
Buna ofelia ! >:D< >:D<
>:D< >:D< >:D<ofelia scrie:
buna seara bucurosilooooooooooor .....! va astept la portita sa va
imbratisez ......... >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
carmen scrie:Buna seara. Vedeti cum va astept sa va
. Ma duc sa vad ce-ati mai facut si revin.
COSTINA scrie:Bucurosi, nu ma pot abtine..sa nu tatstez..doar 2 vorbe, m-a emotionat pana la lacrimi aceasta cantareata de muzica populara. Cat de frumos si cum se simtea din glas sinceritatea sentimentelor fata de TEO!
va pup
:-*
COSTINA scrie:imi e dor tare de voi..asa ca mai stau si eu un pic sa vad ce vorbiti:)
Va multumesc din suflet pt tot!
gata nu mai tastez!!!
dar VA IUBESC, SA STITI!!! >:D< :-*
COSTINA scrie:imi e dor tare de voi..asa ca mai stau si eu un pic sa vad ce vorbiti:)
Va multumesc din suflet pt tot!
gata nu mai tastez!!!
dar VA IUBESC, SA STITI!!! >:D< :-*
CLAUDIA scrie:SALUTARE FETE MINUNATE...SALUTARE ADITZA DRAG SUNT SI EU PE FRECVENTA NU MULT CA MAI AM TREABA DAR REVIN PE NOAPTE..
carmen scrie:Buna ninuca. Cum esti?
COSTINA scrie:Buna Bucurosi, va pup pe toti!
Succes pt maine, ultima proba, nu?a lui Danny!!! >:D< :-*
COSTINA scrie:A nascut cumnata mea! Sunt matushica si ma rog sa fie bine-bine!pt ca...una dintre fetite are hemoragie interna si ceva probleme...si cealalta acum e bine si sa speram ca injectia pt dezvoltarea plamanilor nu va avea repercusiuni.
Rugaciunea, credinta e ceea ce ne-a ramas!
In timp ce aflam vestile despre fetita cu probleme si vb la telefon, degetele mainii stangi au inceput sa mi se umfle, sa se-ntareasca. timp de vreo 30 minute nu le-am putut indoi. am venit din timp acasa, am stat in pat si acum e ok. cred ca de la caldura adunata cu vesti nu tocmai bune...
eu va pup pe toti si...o sa mai intru zilele astea
nynna scrie:gabrielle scrie:buna ziua bucurosilor >:D< :-* azi m am trezit la 6,45 ca sa imi sustin copilu sa trezit el cam devreme dar asta e ,apoi a plecat la examen si eu am tocit telecomandatot sa aud unde da despre ce subiect ii cade ,apoi pe la 11,30 a venit acasa si cu vesti mai bune decat la romana ca a stiut ceva sa si uitat pe cartea luata cu rezolvari :) acum mai avem maine la istorie #:-S si apoi rezultatele ,cam asta a fost ziua mea
jumatate doar :) am uitat sa va zic ieri al meu sotior mia facut o surpriza mi a luat pantaloni :)
Sa-i porti sanatoasa...frumos cadou ..!![]()
)
)
nynna scrie:>:D< >:D< >:D< Am revenit ..cu mare placere....dar unde sunt toti?? :D
nynna scrie:>:D< >:D< >:D< Am revenit ..cu mare placere....dar unde sunt toti?? :D
gabrielle scrie:buna ofelia da pai seara am loc :)) :)) ca ei au filme si desene
>:D< >:D< >:D< Buna florina fata..venii ..dar voi ce ati facut?? :Dflorina scrie:nynna scrie:>:D< >:D< >:D< Am revenit ..cu mare placere....dar unde sunt toti?? :D
pe ici , pe colo)
)
) , bine ai venit ninus >:D<
florina scrie:Gabriella nu ne`ai spus cum sunt pantalonii?
ofelia scrie:gabrielle scrie:buna ofelia da pai seara am loc :)) :)) ca ei au filme si desene
bine ca mai exista si desene .... :)) :)) :))
asa mai scapa ....mama ....la calculator ......! :)) :)) :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori