gabrielle scrie::)) :)) :)) facem si noi o mica mare petrecere :)) :)) :)) zana dar sa sti ca ne gandim la tine
suntem 3 bucuroase cu acte in regula si doream sa facem o mika petrecere dar cu tine! >:D< >:D< >:D<
gabrielle scrie::)) :)) :)) facem si noi o mica mare petrecere :)) :)) :)) zana dar sa sti ca ne gandim la tine
CLAUDIA scrie:AM APARUT SI EU...SE PUTEA SA RATEZ INTALNIREA DE LA 00..? >:D< >:D<
gabrielle scrie:asa ofelia
iuiuiuiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:x si un dans acum
carmen scrie:Cam ma fura somnul ce-i drept. Dar pana nu adorm sa va spun ca adina se gandeste la noi si ca se pregateste de intalnirea de ora 12. Ii este tare dor de noi si de casuta noastra si va pupa pe toti, prezenti sau absenti
ofelia scrie:
PE UNDE O FII CLAUDIA ...? )
CLAUDIAAAAAAAAAAA.....VINO DRAGA SA PRIVIM CERUL CU STELELE ...
ACUM SOSESTE ORA......24 ...... ) ) )
carmen scrie:gabrielle scrie::)) :)) :)) facem si noi o mica mare petrecere :)) :)) :)) zana dar sa sti ca ne gandim la tine
Si iar buna gabrielle. Stiu ca va ganditi la mine dar, in rochiile alea petrecere? La ora asta petrecere in pijama
Si ma rog, tu de ce nu ma bantui?
gabrielle scrie::P uite ce frumos ne am prins in hora
tot cantandune ofelia :-*
:)) :)) :)) :)) eu deja mi-am luat pijamaluta roz bobon ) ) ) si gata petrecerea :)) :)) :))gabrielle scrie:zana ne a zis sa facem o perecere in pijamale
e bine zana :)) :))
:)) :)) :)) :)) le am impartit care cum vrea :)) :))
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 44 vizitatori