Sulfina scrie:Buna seara bucuroase si...bucurosi
Ce facccccccc? Calculatorul meu s-a suparat pe viata!!!!!!
Uite asa din cauza lui am ratat rochiile lui Gaby, petrecerea in pijamale si mai ales intalnirea celor doua bucuroase din Ploiesti. sa nu mai spun ca azi am batut drumul la Targoviste pe o caldura de simteam ca lesin.
Zina buna cafea ta e f.f.f. delicioasa desi poate la noapte nu mai dorm.
Multumesc ptr. urarile voastre. Examenul a trecut cu 8. De ajuns.....
Mai am doar unul.....
CLAUDIA scrie:PAI ACUM SUNT CAM ASA CU UN OCHI LA CALCULATOR UNUL LA TV.O URECHE LA TV SI UNA PE BALCON CA E VALI PE AFARA SI MA STRIGA NONSTOP.. :)) :))
Sulfina scrie:Felicitari draga Ofelia ptr. starea de BUCUROS cu acte in regula...
florina scrie:Bucurosi aveti mii de pupici :-* :-* :-* :-* de la mamica de ingerash , Miha , este la cumpana si nu are net aici :( Ii e dor tare , tare de tot de voi si abia asteapta sa ne vorbim cum stim noi mai bine.
:-* :-* :-*
florina scrie:Bucurosi aveti mii de pupici :-* :-* :-* :-* de la mamica de ingerash , Miha , este la cumpana si nu are net aici :( Ii e dor tare , tare de tot de voi si abia asteapta sa ne vorbim cum stim noi mai bine. :-* :-* :-*
carmen scrie:CLAUDIA scrie:PAI ACUM SUNT CAM ASA CU UN OCHI LA CALCULATOR UNUL LA TV.O URECHE LA TV SI UNA PE BALCON CA E VALI PE AFARA SI MA STRIGA NONSTOP.. :)) :))
. Ce de mai faci? Eu sunt un pic leguma dupa ziua de astazi asa ca, stau, stau ;i din cand in cand stau.
mie chiar imi lipseste mamika de ingeras..cu veselia ei molipsitoare si plina de umor!carmen scrie:florina scrie:Bucurosi aveti mii de pupici :-* :-* :-* :-* de la mamica de ingerash , Miha , este la cumpana si nu are net aici :( Ii e dor tare , tare de tot de voi si abia asteapta sa ne vorbim cum stim noi mai bine. :-* :-* :-*
Si noua ne este dor de mihaela. Poate vine la tine sa ii vedem scriitura pe aici :))
Sulfina scrie:Ofelia, azi oricum nu am fost la Ploiesti. Dar data viitoare, daca imi spune-ti cu 1 zi mai inainte am sa fac pe "necuratul" in patru sa ajung la o intilnire cu voi.....o parte a bucuroaselor.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori