Sulfina scrie:Buna seara bucuroase si...bucurosi
Ce facccccccc? Calculatorul meu s-a suparat pe viata!!!!!!
Uite asa din cauza lui am ratat rochiile lui Gaby, petrecerea in pijamale si mai ales intalnirea celor doua bucuroase din Ploiesti. sa nu mai spun ca azi am batut drumul la Targoviste pe o caldura de simteam ca lesin.
Zina buna cafea ta e f.f.f. delicioasa desi poate la noapte nu mai dorm.
Multumesc ptr. urarile voastre. Examenul a trecut cu 8. De ajuns.....
Mai am doar unul.....
Sulfina scrie:Am zarit-o pe Gabriela... Capul sus si cu tarie inainte.Iti tinem pumnii pina duminica.
Sulfina scrie:Zina draga imi place tema de miine... Dar fi si tu darnica. La defecte ne-ai lasat sa insiram 100 si la calitati vrei doar una????? Unde ai vazut tu femeie mai ales cu o singura calitate??????
CLAUDIA scrie:SALUTARE SURY SI CELOR CARE AU VENIT INTRE TIMP ACASA..SUNT SI EU CU VOI...DA NU VOI MAI STA MULT CA MAINE AM O ZI LUNGA SI PLINA DE DISTRACTIE SI TREBUIE SA MA ODIHNESC..
CLAUDIA scrie:SALUTARE SURY SI CELOR CARE AU VENIT INTRE TIMP ACASA..SUNT SI EU CU VOI...DA NU VOI MAI STA MULT CA MAINE AM O ZI LUNGA SI PLINA DE DISTRACTIE SI TREBUIE SA MA ODIHNESC..
Sulfina scrie:Si am mai uitat ceva.....Nu pot avea si eu o rochita frumoasa...... de zina...???????? Nu a Zinei noastre desigur....
Dar te rog sa nu fie rochita cu burtica....sa nu se vada cele 5 kg in plus.... X( X( X( X( X(
carmen scrie:Buna gabrielle. Gata cu emotiile.
ofelia scrie:
da , gabrielle, am avut o zi superba alaturi de claudia .....!
stii si tu ce bine e sa fii in compania unei bucuroase de gasca ....!
cu baiatul tau o sa fie bine , asa sper din tot sufletul ....!
florina scrie:Buna gabriella :-*
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori