Catutza scrie:florinaaaaaaaa, draga mea esti aici si nu ma pupacesti? :-10
NU-I SINGURA! SUNT SI Eu! DAR PE MINE NU MA CUNOSTICatutza scrie:ce faci tu mami?... bantui de una singura pe aici? :-*
florina scrie:Buna dimineata Florico :-* Bine ai venit in randul "cafengiilor">:D< >:D<Nicoletaaaaaaaaaaaaa>:D< >:D< >:D<
nicoleta scrie:BUNA DIMINEATA EU TREC DOAR SA VA CITESC,TR SA PLEC LA MUNCA O ZI BUNA TUTUROR!
Catutza scrie:ma uit la ceas vad ca este ora 10.56 si nu stiu ce sa spun, Buna dimineata sau Buna ziua?... hai ca pana la urma lamuresc si problema asta ideea este cui ii fac urarea? :) ESTE CINEVA PE ACASA BUCUROSILIR? >:D<
daca va intrebati unde sunt acum am sa va raspund, numai daca intrebati evident :))
pupici zapaciti voua!
florina scrie:ofelia scrie:florina scrie:Buna dimineata Florico :-* Bine ai venit in randul "cafengiilor">:D< >:D
la mine te referi ....?
da tizo nu te recunosti???? :D :D :D
Catutza scrie:pai daca tot nu ma intreaba nimeni va spun din propria initiativa ca sunt la serviciu, ma duc sa pun osul la treaba ca sa imi merit banii cu care sunt platit :))
si sigur stiti ca va iubesc! :-* >:D< :-* >:D< :-* >:D< :-* >:D< :-* >:D< :x :x :x :x :x
CRISSTINICA scrie:OFELIA, VREAU SI EU INTR-UN SERVETEL UN ARDEI SI DOUA SARMALE PENTRU MARIUS, CARE-I MIRT DUPA ELE. DESI PE CALDURILE ASTEA NU STIU DACA-L MAI INCANTA.......
SAU LE POTI TRIMITE CU PRASTIA! :)) :)) :)) :)) :))ofelia scrie:CRISSTINICA scrie:OFELIA, VREAU SI EU INTR-UN SERVETEL UN ARDEI SI DOUA SARMALE PENTRU MARIUS, CARE-I MIRT DUPA ELE. DESI PE CALDURILE ASTEA NU STIU DACA-L MAI INCANTA.......
paaaaaiii ...sa fie sa dau o fuga pana la buzau ca si asa sunt in vacanta si am timp la dispozitie ...berechet .....
intr-o 1,30 ore sunt acolo ....si o sa-i aduc bucatele numai bune de manca t ......!)
florina scrie:Harnicie intruchipata esti tiza draga, ar fi buni "neste" ardei iam , iam .
Vampirasssssssss zi o vorba >:D<
CRISSTINICA scrie:SAU LE POTI TRIMITE CU PRASTIA! :)) :)) :)) :)) :))ofelia scrie:CRISSTINICA scrie:OFELIA, VREAU SI EU INTR-UN SERVETEL UN ARDEI SI DOUA SARMALE PENTRU MARIUS, CARE-I MIRT DUPA ELE. DESI PE CALDURILE ASTEA NU STIU DACA-L MAI INCANTA.......
paaaaaiii ...sa fie sa dau o fuga pana la buzau ca si asa sunt in vacanta si am timp la dispozitie ...berechet .....
intr-o 1,30 ore sunt acolo ....si o sa-i aduc bucatele numai bune de manca t ......!)
ACESTEA FIIND SPUSE VA PUP SI PLEC LA TARA SA VAD CE FACE TATAIUL MEU. :-* :-* :-* :-* :-*
:) :) :)carmen scrie:De ce fetelor nu incercati sa beti cafea?Macar pe forum. Va spun sigur ca nu va face rau. Cafeaua virtuala nu a omarat pe nimeni . SIGUR.
CRISSTINICA scrie:AM UITAT SA PROMIT CA VOI STUDIA INTENS CODUL RUTIER AL ZANEI :D
PANA UNA ALTA SA RASPUND LA TEMA CA VAD CA MI-O LUARATI INAINTE. TRAG AER ADANC IN PIEPT, MA INFOI TOATA DE PLACERE ( CA DOAR VA ZICEAM IERI CA-MI PLACE A VORBI DESPRE MINE) SI DECLAM: CEA MAI MARE CALITATE A MEA ESTE OPTIMISMUL! TARARARAM, SUNET DE TOBE, PUBLIC IN EXTAZ. N-AS PUTEA SA ZIC CA SUNT TOT TIMPUL ASA :D DAR CAM ASA :) AS ZICE CA SUNT. DEVIZA MEA:" TOTUL VA FI BINE!"(MAINILE IN AER SI STRIGA CU MINE)
SA VA ZIC UN SECRET: CAND TREC PRINTR-O SITUATIE MAI DIFICILA, CA SA NU MA DOBOARE MA GANDESC LA ZIUA CAND TOTUL SE VA FI INCHEIAT SI LA CAT DE BINE MA VOI SIMTI. SI ACEST GAND MA SCUTURA, MA PUNE PE PICIOARE SI-MI DA SUTUL IN FUND NECESAR PENTRU PASUL INAINTE.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 38 vizitatori