COSTINA scrie:uitasem de explicatiile Ofeliei! ca nu apare tot textul cand pun prea multe imbratisari, Merci Ofelia ca...asa imia duc aminte :-*
ofelia scrie: mi-am propus sa fac o calatorie pe ruta ....BUZAU .....BRAILA .....CONSTANTA ........CUMPANA ....CAP DE
ofelia scrie:COSTINA scrie:uitasem de explicatiile Ofeliei! ca nu apare tot textul cand pun prea multe imbratisari, Merci Ofelia ca...asa imia duc aminte :-*
iata ca sun si eu buna la ceva .....de adus aminte ,.... :)) :)) :)) :)) :))
pupici multi ... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
carmen scrie:ofelia scrie: mi-am propus sa fac o calatorie pe ruta ....BUZAU .....BRAILA .....CONSTANTA ........CUMPANA ....CAP DE
Te rog ofelia, lasa-mi sarmalutele si ardei umpluti la braila. Cand merg spre mare, tare mult imi doresc sa-mi vad orasul
COSTINA scrie:ofelia scrie:COSTINA scrie:uitasem de explicatiile Ofeliei! ca nu apare tot textul cand pun prea multe imbratisari, Merci Ofelia ca...asa imia duc aminte :-*
iata ca sun si eu buna la ceva .....de adus aminte ,.... :)) :)) :)) :)) :))
pupici multi ... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ofeliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??? bucuroaso, esti buna la multe :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ofelia scrie: pai d-aia am si zis ca fac popas la ....braila ....sa-ti las si tie cateva din bunuri ......si asta pt ca te iubesc f.f.f.f mult si pana la infinit ....... :-* :-* :-* [/i][/b]
COSTINA scrie:Claudiaaaaaaaaaaaa esti la petrecere?ca asa am citit ca ai scris ieri:)Ca ai o zi grea azi..petrecerevreau si eu o asa zi grea..cu petreceri!
te pup asa cu mare drag de nu-ti inchipui :-* :-* :-* :-* :-*
carmen scrie:ofelia scrie: iata ca sun si eu buna la ceva .....de adus aminte ,..
carmen scrie:ofelia scrie: pai d-aia am si zis ca fac popas la ....braila ....sa-ti las si tie cateva din bunuri ......si asta pt ca te iubesc f.f.f.f mult si pana la infinit ....... :-* :-* :-* [/i][/b]
Ai grija unde le lasi sa nu afle costina. De ea la pana la braila sunt cam 15 km.
Daca ajung la braila, da Doamne, sigur te caut costina
carmen scrie:ofelia scrie: pai d-aia am si zis ca fac popas la ....braila ....sa-ti las si tie cateva din bunuri ......si asta pt ca te iubesc f.f.f.f mult si pana la infinit ....... :-* :-* :-* [/i][/b]
Ai grija unde le lasi sa nu afle costina. De ea la pana la braila sunt cam 15 km.
Daca ajung la braila, da Doamne, sigur te caut costina
COSTINA scrie:Dragii mei, eu ies...sper sa va dau veste buna maine..tocmai ce am primit telefon de la cumnata mea..si unei fetite nu-i mai dau sanse medicii pt seara asta :(
Si mamica e pesimista..i-am zis sa se roage ca DUMNEZEU E MARE!!!
NUMAI ,NUMAI BINE!!!
COSTINA scrie:Dragii mei, eu ies...sper sa va dau veste buna maine..tocmai ce am primit telefon de la cumnata mea..si unei fetite nu-i mai dau sanse medicii pt seara asta :(
NUMAI ,NUMAI BINE!!!
carmen scrie:ofelia scrie:
ZANAAAAA.....BUCUROSILOOOOOR ...POT SA VA SPUN O BUCURIE
PERSONALA ....?)
)
)
Poti orice. Sa auzim.
NUMAI ,NUMAI BINE!!!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori