. Eu, care sunt oflorina scrie:pe care surioara il vrei????? spune repede???? :)) :)) :)) :))
CLAUDIA scrie:PENTRU ZANA ACESTA ...AM ZIS
COSTINA scrie:Sarut-mana , Zana Buna! Buna dimineata si o zi minunata!!!
sa-ti insenineze ziua!
gabrielle scrie: si fac si cafeaua :) dar o las pe zana sa puna ingredientele fermecate :-* :-*
si cu darnicia luiadi scrie: azi declar ziua nationala a rasului, dupa cheful facut de fete, trebuie si este strict necesar sa ne radem!
adi scrie:
mai vreti cafelute?
si multa grijaadi scrie: ca sa nu ziceti ca nu-s baiat fin am adus neste Bune pentru Doamnele care stiu ce vor!
adi scrie: FETELOR NU VA DAU DE MANCARE, sa-mi ramaneti frumoase, asa cum va stiu eu pe toate, luati neste
gabrielle scrie: si ca tot vine weekendu va urez un weekend placut si relaxant :-* :-*
adi scrie: azi declar ziua nationala a rasului, dupa cheful facut de fete, trebuie si este strict necesar sa ne radem!
COSTINA scrie:La Mures sunt oameni prea buni sa se supere cerul pe ei. Sigur, e vroba de petrecere
COSTINA scrie:Buna dimineata, bucurosi, la ora 6.00 am primit vestea buna ca fetita si-a revenit!!! Va multumesc din toata inima ca sunteti aalturi de noi si, uite cum rugaciunea voastra, a noastra, este ascultata si implinita de Domnul!
Nu stiu cat de mult va inchipuiti, dar sincer, cred mai mult in ruga voastra decat in ruga mea pentru fetite. Si asta, pentru ca aveti o experienta de viata mai bogata decat a mea si pentru ca aveti un suflet mai bun si mai curat decat al meu.
Sa dea Domnul sa fie in continuare bine!
carmen scrie:COSTINA scrie:Sarut-mana , Zana Buna! Buna dimineata si o zi minunata!!!
sa-ti insenineze ziua!
Buna costina. Tocmai citeam vestea ce buna.
Multumesc si tu sa ai o zi minunata. La mures s-a suparat cerul pe noi sau pune si el de o petrecere? :D . Se pupa norii cu strigaturi :sup:
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Facebook [Bot] şi 44 vizitatori