CLAUDIA scrie:SI ACUM IMI REVINE FRUMOASA SARCINA SA VA DAU O VESTE MINUNATA...DANY ,SCUMPUL FIU AL GABBRIELEI A LUAT EXAMENUL CU O NOTA FRUMISICA.8.03...FELICITARI DANY SI FELICITARI PARINTILOR TAI..
florina scrie:Buna din nou bucurosii. Multumesc pentru incurajari si gandurile voastre.
am luat 9 , deci dau de baut .
CLAUDIA scrie:SI ACUM IMI REVINE FRUMOASA SARCINA SA VA DAU O VESTE MINUNATA...DANY ,SCUMPUL FIU AL GABBRIELEI A LUAT EXAMENUL CU O NOTA FRUMISICA.8.03...FELICITARI DANY SI FELICITARI PARINTILOR TAI..
ofelia scrie:
sper ca de acum inainte sa nu mai aud cucul cantand , prevestitor de rele..... :D
gabrielle scrie:am intrat doar ca sa va zic buna dimineata si sa va multumesc mult de tot ca a ti fost alaturi de mine in clipele in care eram stresata ,acum plec in parc sa ne reecreem intru mai pe seara sau maine, multi pupicii tuturor si felicitari florina pupicii
carmen scrie:ofelia scrie:
sper ca de acum inainte sa nu mai aud cucul cantand , prevestitor de rele..... :D
Ba eu vreau sa aud cucul dar cantat de tine. Buna ofelia.
Nu ne-ai spus daca ai trimis CD la cei care ti-au solicitat melodiile
CLAUDIA scrie:BUNA OFELIA...CU CE NE MAI INCANTI AZI..?PUPICI..
CLAUDIA scrie:IMI PARE RAU SA AUD ASTA..CRED CA NU PREA ITI PRIESTE VACANTA..ITI LIPSESC COPII POATE DIN CAUZA ASTA TE SIMTI ASA..STAI CU NOI SI SA VEZI CE REPEDE ITIT REVII..
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 33 vizitatori