CLAUDIA scrie:BUNA ADINA...DOAMNE CE MULT MI-AI LIPSIT...CHAR SI PUTINELE ORE CARE LE STAI CU NOI IMI LIPSESC..SPUNE-MI CE MAI FACI..?CE MAI FACE ADI..?
nynna scrie:BUNA ADINA ..ZANA mika ..ce mai faci?!Imi era tare dor de tine!Te imbratisesz cu drag!
carmen scrie:Maine nu se este tema asa ca va astept sa visam impreuna ca nepotelele costinei sunt bine, gabrielle nu mai are nimic la ochi, ofelia trimite CD, ninuca deseneaza ceva frumos si petrece , claudia se spovedeste sotului , sulfina isi face tema :)) , adina ca ne-a primit gandurile bune, bucurosii absenti ca simt cat de mult ne lipsesc, amalia ca-i tinem pumnii la examene, cristina ca nu va accidenta pe nimeni cu masina, surioara mea ca-mi da, in dorinta ei de a darui, o masina cu sofer cu tot si ca adi, in nebunia lui, mai da un semn de viata . Sa visam si la revenirea bucurosilor plecati care pe unde au treaba
nynna scrie:azi sunt un pik mai linistita ...am primit vesti de la Lucian...e la Sulina si vine maine sau poimaine. a spuc ca se descurca el cu banii se imprumuta de la comandant ...asa ca il astept nerabatoare si cu mult dor !va multumesc ca ati fost langa mine si m-ati sustinut!
Va pupic cu drag!
CLAUDIA scrie:SI ACUM IMI REVINE FRUMOASA SARCINA SA VA DAU O VESTE MINUNATA...DANY ,SCUMPUL FIU AL GABBRIELEI A LUAT EXAMENUL CU O NOTA FRUMISICA.8.03...FELICITARI DANY SI FELICITARI PARINTILOR TAI..
COSTINA scrie:Acum nu mai stiu nimic de ele, mama lor e obosita si a zis ca-mi da ea bip cand sa vb. stiu cat e de greu, oboseala si nu o deranjez decat cand imi da bip
nynna scrie::) :) Fetelor e ora 24 ... hai sa o imbratisam pe adina ..zana mika....cu mare drag >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
carmen scrie:Incepem saptamana cu distractie.
Ziua cand nu ai voie sa scri cuvintele DA si NU. Tema este valabila numai la cear fi sa ne intalnim
Atentie. Cel/cea care vor scrie cele mai multe cuvintele DA si NU, la sfarsitul zilei va primi o pedeapsa Si ce pedeapsa!!!!. Vedeti voi.
CLAUDIA scrie:TRAG CU OCHILU CAT POT..PENTRU CA VINERI PLEC LA ARAD M-A GASIT CURATENIA ACUM,SPAL PERDELE ,DEZGHET FIGUDERUL..SI HOP SI SOCRELA MEA LA MINE SA MAI STAM LA O VB.NA ..MAI FA TREBA..NOROC CA L-A LUAT PE VALI LA EA CA SA MA DESFASOR IN VOIE SI EU CE FAC..IN LOC SA TREC LA TREABA AM INTRAT SA VB CU VOI..
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori